Εσκίογλου: Το 2022 να μας φέρει πιο κοντά διεκδικώντας ένα καλύτερο αύριο

«Υποδεχόμαστε το 2022 με σθεναρή πίστη πως θα είναι μία χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες, θα μας φέρει πιο κοντά και θα αποτελέσει τη βάση για να διεκδικήσει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί ως κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο» σημειώνει μεταξύ άλλων στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Αναλυτικά το μήνυμα: «Φίλες και φίλοι,

Βρισκόμαστε λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους και ζούμε στιγμές που παραδοσιακά είναι γεμάτες από ελπίδα και προσδοκία για μία νέα σελίδα γεμάτη υγεία, αγάπη, πρόοδο και ευημερία.

Οι συνθήκες όμως που και φέτος υποδεχόμαστε τη νέα χρονιά δεν είναι εκείνες που θα θέλαμε ως κοινωνία να έχουμε. Όση κόπωση κι αν έχει επέλθει όμως, όσο κι αν έχει μεγαλώσει μέσα μας η ανάγκη για κοινωνική συναναστροφή, οφείλουμε να αντλήσουμε υπομονή για να προστατέψουμε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, την υγεία μας και την υγεία των αγαπημένων μας προσώπων.

Η πρόσκαιρη κατάσταση που βιώνουμε δεν πρέπει να μας αποθαρρύνει. Αντίθετα, θα πρέπει να αναλογιστούμε με αισιοδοξία τα σημαντικά βήματα προόδου που έγιναν από την επιστήμη μέσα στο 2021 με στόχο το κατά το δυνατό συντομότερο τέλος της πανδημίας.

Έτσι, υποδεχόμαστε το 2022 με σθεναρή πίστη πως θα είναι μία χρονιά καλύτερη από τις προηγούμενες, θα μας φέρει πιο κοντά και θα αποτελέσει τη βάση για να διεκδικήσει ο καθένας από εμάς και όλοι μαζί ως κοινωνία, ένα καλύτερο αύριο.

Ως δήμος Φαρσάλων είμαστε από την πρώτη στιγμή και παραμένουμε, στο πλευρό κάθε συμπολίτη κι έτσι θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε και τη νέα χρονιά.

Εύχομαι καλή χρονιά και χρόνια πολλά σε όλες και όλους, με υγεία και ευτυχία.»