Στέλλα Μπίζιου με ΔΕΕΠ Λάρισας – Το στελεχιακό μας δυναμικό και η στήριξη του ελληνικού λαού είναι η δύναμή μας

«Η Νέα Δημοκρατία, στη διαδρομή της ιστορίας της, έχει κληθεί πολλές φορές από τον ελληνικό λαό να λύσει προβλήματα, να αντιμετωπίσει προκλήσεις και να διαχειριστεί κρίσεις. Οι επιλογές μας γίνονται πάντα με γνώμονα το συμφέρον της χώρας και του έθνους. Αυτό συμβαίνει και σήμερα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ καλείται να διαχειριστεί την μεγαλύτερη υγειονομική απειλή των τελευταίων 100 χρόνων και να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μια σειρά εξωγενών προκλήσεων, που θα μπορούσαν να δυναμιτίσουν την αναπτυξιακή τροχιά της χώρας. Οι μεγάλες ευθύνες όμως είναι στο DNA της παράταξής μας. Το στελεχιακό μας δυναμικό και η στήριξη του ελληνικού λαού είναι η δύναμή μας».

Τα παραπάνω τόνισε σε δήλωσή της η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, αμέσως μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο πολιτικό της γραφείο, ο πρόεδρος κ. Ηλίας Σουφλιάς και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λάρισας.

«Η ΝΔ, η μεγαλύτερη κεντροδεξιά παράταξη της Ευρώπης, πιστή διαχρονικά στις ανοιχτές δημοκρατικές διαδικασίες, έχει ήδη ανανεώσει τα κομματικά της όργανα και προχωρά προς το μέλλον με αυτοπεποίθηση, με ισχυρή κομματική βάση, με όραμα και σχέδιο.

Όλα τα στελέχη μας, που αναδείχθηκαν σε θέσεις ευθύνης μετά τις πρόσφατες εσωκομματικές εκλογές, αποτελούν τον κεντρικό κορμό της παράταξης, μιας παράταξης που είναι διαρκώς σε επαφή με την πραγματική κοινωνία, αφουγκραζόμενη τα μηνύματα των συμπολιτών μας. Αγωνιζόμαστε για το αύριο της πατρίδας μας, με πίστη στις δυνατότητες του ελληνικού λαού, για να κάνουμε τη ζωή όλων μας καλύτερη.

Διαβεβαίωσα τον Ηλία Σουφλιά και τους συνεργάτες του ότι θα είμαι αρωγός και συνεργάτης στον αγώνα που ξεκίνησαν για να συμβάλλουν και αυτοί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας για ένα κόμμα σύγχρονο, αποφασιστικό και αποτελεσματικό απέναντι στις προκλήσεις των καιρών.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους του συμπολίτες μας καλή χρονιά με υγεία και ευτυχία σε όλα τα σπίτια», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.

Στη συνάντηση με τον Πρόεδρο της ΔΕΕΠ Λάρισας Ηλία Σουφλιά παραβρέθηκαν και οι Αντιπρόεδροι Χρύσα Καλτσογιάννη και Θωμάς Κίτσης, ο Γραμματέας Γιώργος Θώδας, ο Ταμίας Θοδωρής Γερογιώκας, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Λάρισας Χρήστος Μαϊμουλιώτης, καθώς και οι υπεύθυνοι των Τομέων, Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Γιώργος Γουμενόπουλος, Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Γιώργος Τάτσης, Εκλογικής Ετοιμότητας Βασίλης Βόσιος, Ιδιωτικού και Δημοσίου Τομέα Ηλίας Αρβυθάς και ο Γιώργος Κωνστάντος – υπεύθυνος του Τομέα Ποιότητας Ζωής και Εθελοντισμού.