Αλμυρός: Είχε νοικιάσει χώρο και το είχε μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη – Ανακοίνωση Αστυνομίας

Συνελήφθησαν, χθες (28-12-2021) το βράδυ στον Αλμυρό Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -4- ημεδαποί, -1- γυναίκα και -3- άνδρες, κατηγορούμενοι για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων για την καταπολέμηση της διεξαγωγής παράνομων τυχερών παιγνίων, οι αστυνομικοί της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, διενήργησαν έλεγχο σε ενοικιαζόμενο από τη συλληφθείσα κλειστό χώρο, τον οποίο είχε μετατρέψει σε χαρτοπαικτική λέσχη, χωρίς άδεια λειτουργίας.

Κατά τον έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι οι υπόλοιποι συλληφθέντες διενεργούσαν χαρτοπαίγνιο σε αυτοσχέδιο ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, χρησιμοποιώντας χρήματα και μάρκες που αντιστοιχούσαν σε χρηματικά ποσά.    

Κατασχέθηκαν συνολικά:

  • το προαναφερόμενο τραπέζι,
  • -15- τράπουλες,
  • -2- βαλιτσάκια με -790- μάρκες,
  • -14- αυτοσχέδια σημειώματα με αναγραφόμενα τυχερά παίγνια και συνθηματικούς κωδικούς και
  • το συνολικό χρηματικό ποσό των -660- ευρώ. 

Επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας και για παραβίαση της αντικαπνιστικής νομοθεσίας.  

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.