Επανακυκλοφορεί το λεύκωμα των Ενεργών Πολιτών – Συνεχίζει Πρόεδρος η Δέσποινα Πρεκατέ

Την επανακυκλοφορία του λευκώματος  “Φάρσαλα, φωτογραφικά ίχνη μιας άλλης εποχής” που εκδόθηκε αρχικά το Νοέμβριο του 2009, αποφάσισε το νεοεκλεγέν διοικητικό συμβούλιο των Ενεργών Πολιτών Φαρσάλων. Το λεύκωμα αποτελεί κορυφαίο δείγμα της εθελοντικής του δράσης αποτυπώνοντας το δεσμό των ανθρώπων με την πόλη στην περίοδο 1900-1970.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι στο τιμόνι του συλλόγου παραμένει Πρόεδρος η Δέσποινα Πρεκατέ για ακόμη μια θητεία. 

Αναλυτικά μετά από αρχαιρεσίες, το νέο συμβούλιο που προέκυψε έχει ως εξής: Πρεκατέ Δέσποινα-Πρόεδρος, Ευαγγελοπούλου Ευφροσύνη – Αντιπρόεδρος, Γεωργακόπουλος Αχιλλέας – Ταμίας,  Μπίμπου Βασιλική-Γραμματέας, Τσούλη-Λιάγγα Σούλα, Παναγιώτου Σούλα, Σουφλέρης Νικόλαος – Μέλη.

Συνεχίζοντας το έργο των προηγούμενων συμβουλίων, με το ίδιο μεράκι και την ίδια φλόγα για αλληλεπίδραση και μετασχηματισμό της κοινωνίας μέσω των δράσεων, οι Ενεργοί Πολίτες Φαρσάλων θεωρούν χρέος τους,  να μεταδώσουν την εμπειρία και τον παλμό του παρελθόντος στις νεότερες γενιές. Το λεύκωμα αυτό θα ξυπνήσει μνήμες και θα αποτελέσει για πολλούς το ιδανικό δώρο για τις γιορτές. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν, είτε από τα βιβλιοπωλεία των Φαρσάλων, είτε από τα μέλη του Δ.Σ.: Δ. Πρεκατέ 6979001349, Φρ. Ευαγγελοπούλου 6972440583, Αχ. Γεωργακόπουλος 6945903336, Ελ.Δημοπούλου 6945770848, είτε μέσω μηνύματος από την σελίδα του συλλόγου στο Facebook: “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ”.