Εμπορικός: Ολοκλήρωση προγραμμάτων κατάρτισης «Υγιεινής & ασφάλειας Τροφίμων» του ΕΦΕΤ και «Τεχνικού ασφαλείας»

Ολοκληρώθηκαν  με επιτυχία το προγράμματα κατάρτισης α) «Πιστοποιημένο Πρόγραμμα Υποχρεωτικής κατάρτισης προσωπικού επιχειρήσεων τροφίμων  αρμοδιότητας ΕΦΕΤ » , και β)  « Επιμόρφωση εργοδοτών για θέματα άσκησης καθηκόντων τεχνικού ασφάλειας Γ΄ κατηγορίας » που διοργάνωσε ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων σε συνεργασία με το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ) της ΕΣΕΕ .
Τα σεμινάρια υλοποιήθηκαν  στην αίθουσα  διδασκαλίας του συλλόγου και αφορούσαν τους εργοδότες και τους εργαζομένους των επιχειρήσεων, από την ευρύτερη περιοχή  των Φαρσάλων.

H Διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους καταρτιζόμενους που συμμετείχαν για την επιτυχή υλοποίηση των προγραμμάτων, καθώς και το παράρτημα Τρικάλων του ΚΑΕΛΕ για την καλή συνεργασία.

Επίσης ενημερώνει πως από τον Ιανουάριο 2022 θα δέχεται αιτήσεις για την υλοποίηση νέων προγραμμάτων  τα οποία αφορούν :

α)Κατάρτιση εργοδοτών & εργαζομένων τους  στην Υγιεινή & Ασφάλεια τροφίμων (ΕΦΕΤ) και

β) Κατάρτιση εργοδοτών για την Άσκηση καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους , ( κατηγορίες  Γ΄ και  Β’ βαθμού επικινδυνότητας) .

Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 2491026512 (Κα Μπακαλέξη Έλενα) και ώρες 8:30  έως  14:00.

Εκ της γραμματείας.