Κρατά την καλή εμφάνιση η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων!

Την ήττα με σκορ 1 – 4 γνώρισε η Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων από τα Βούναινα πληρώνοντας το «αγκάθι» των «στημένων» καθώς για ακόμη μια αναμέτρηση δέχθηκε γκολ από στημένες φάσεις.

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αρίστου Παπαγεωργίου αντιμετώπισαν μια ομάδα που ως στόχο έχει την άνοδο στα ανώτερα πρωταθλήματα και στάθηκαν αξιοπρεπέστατα στον αγωνιστικό χώρο.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς με κεφαλιά του Χριστοδούλου έπειτα από εκτέλεση κόρνερ όμως η Ακαδημία δεν πτοήθηκε και προσπάθησε να παίξει ορθολογικό ποδόσφαιρο δημιουργώντας αρκετές απειλητικές καταστάσεις και όντας η ομάδα που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης.

Ο Χριστοδούλου πέτυχε το 0 – 2 για τα Βούναινα ενώ οι Τρικάλης και Παπαδημητρίου σκόραραν επίσης για τους φιλοξενούμενους.

Το τέρμα της Ακαδημίας σημείωσε ο Μπίνας με κεφαλιά.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή της Ακαδημίας κ. Αρίστο Παπαγεωργίου μας τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με την εικόνα και την πρόοδο των νεαρών ποδοσφαιριστών του.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Σουλιώτης, Σόρκος, Ψαλίδας, Σκουμποτής, Γεωργόπουλος, Τσιάμπας, Χλαπανίδας, Μπιζούλας, Φούσα, Πλίτσης, Μπασδάνης

Έπαιξαν και οι: Ανδρεόπουλος, Κάψος, Μπαιράμι, Μαργαρίτης, Μπίνας.

AE Βουναίνων (Γιώργος Λυκοκώστας): Λωρίδας (75΄Ζέρβας), Ευσταθίου, Γούργος, Παπαδημητρίου, Νταναβάρας, Λαμπράκης Θανασιάς, Χριστοδούλου Κ., Τρικάλης (75′ Μερτζανίδης), Αργύρης Χριστοδούλου Στ. (77 Ψαρρής).