Κέλλας: Στηρίζουμε έμπρακτα τους παραγωγούς μας με την επιδότηση στα αγροτικά τιμολόγια

«Η παρέμβαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη για την ρήτρα αναπροσαρμογής στους λογαριασμούς ρεύματος για τους παραγωγούς μας, αποδεικνύει ότι ο πρωτογενής τομέας αποτελεί βασικό πυλώνα της αναπτυξιακής μας πολιτικής.

Θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε μέτρα στήριξης των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας, ώστε η ελληνική γεωργία να παραμείνει ανταγωνιστική στη διάρκεια της παγκόσμιας ενεργειακής κρίσης».

Αυτά δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή τις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού, με τα κυβερνητικά μέτρα κατά της ενεργειακής ακρίβειας, μέτρα που επεκτείνονται σε  όλα τα νοικοκυριά.      

Σαφώς ικανοποιημένος και δικαιωμένος ο Λαρισαίος πολιτικός, ο οποίος στην πρόσφατη ομιλία του για την κύρωση του προϋπολογισμού του 2022 στη Βουλή, είχε υποστηρίξει πως “οι αγρότες ζητούν με αγωνία την παρέμβαση του Πρωθυπουργού, τον οποίο και εμπιστεύονται”, δήλωσε χαρακτηριστικά: 

«Με τα μέτρα στήριξης του αγροτικού πληθυσμού έναντι της ενεργειακής κρίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέδειξε για μία ακόμη φορά ότι ο πρωτογενής τομέας παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της κυβέρνησής μας. 

Σταθήκαμε στο πλευρό των παραγωγών με τον Ιανό, ακολουθούν οι αποζημιώσεις από τα ακραία καιρικά φαινόμενα, η επιστροφή του ΕΦΚ στο πετρέλαιο και έπεται συνέχεια, παρακολουθώντας διαρκώς την διεθνή αγορά, με καίριες και στοχευμένες παρεμβάσεις. 

Κοιτάμε μπροστά, συνεχίζουμε όλοι μαζί, στο δρόμο της ανάπτυξης».