Αυτό σημαίνει οικογένεια!

Ο Σωτήρης Παπακωνσταντίνου ήταν ο άτυχος της ημέρας καθώς στο 15′ τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και τον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Το ρολόι της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ολυμπιακό Αμπελιάς και τον Αχιλλέα Φαρσάλων σημάδευε το 17′ όταν ο Παπακωνσταντίνου σε μια ανύποπτη φάση βρέθηκε στο έδαφος και αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Δυο λεπτά αργότερα ο Κερμελίδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του Χρήστου Καπελιάνη.

Η στιγμιαία αντίδραση όλων των ποδοσφαιριστών με πρωτοστάτη τον σκόρερ του γκολ ήταν να τρέξουν στον νεαρό ποδοσφαιριστή του Αχιλλέα που ήταν στον πάγκο και να του αφιερώσουν το γκολ και με αυτόν τον τρόπο να του ευχηθούν περαστικά.

Μια κίνηση που δείχνει ότι οι παίκτες και οι άνθρωποι του Αχιλλέα Φαρσάλων είναι ενωμένοι και στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα και αυτό είναι το μεγάλο “όπλο” για την επιτυχημένη πορεία των “κιτρινόμαυρων” στο φετινό πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας το μέγεθος του τραυματισμού δεν μοιάζει τόσο σοβαρό όσο εξ αρχής φαινόταν όμως αναμένονται και οι απαραίτητες εξετάσεις για την πλήρη εικόνα.