Με μία «Καλονυχτιά» προσφέρουμε στο συνάνθρωπο – Εκδήλωση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου στα Φάρσαλα

Μουσική εκδήλωση στήριξης και αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Φαρσάλων θα πραγματοποιηθεί αύριο Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου, στις 7.30 το βράδυ, στο Πολιτιστικό Κέντρο Φάρσαλων.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο πλαίσιο των δράσεων ενίσχυσης του Κοινωνικού Παντοπωλείου, με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης, για τη στήριξη των άπορων οικογενειών του Δήμου.

Στη βραδιά αυτή κοινωνικής ευαισθητοποίησης θα πραγματοποιηθεί μουσική εκδήλωση με τίτλο «Καλονυχτιά», με ερμηνευτή τον Δημήτρη Υφαντή, τον οποίο συνοδεύει τριμελές μουσικό σχήμα….

(…Τούτη δω η καλονυχτιά είναι γεμάτη φωτεινά τραγούδια στον αστερισμό της έντεχνης, λαϊκής και παραδοσιακής μουσικής. Ο Δημήτρης Υφαντής ισορροπεί με σεβασμό στους Διονυσιακούς ρυθμούς του χτες με τις τρυφερές ερμηνείες του σήμερα…)

Σημεία συγκέντρωσης ειδών:

  • Πλατεία Δημαρχείου Φαρσάλων ( Ώρα 12:00-15:00)
  • Είσοδος Πολιτιστικού Κέντρου Φαρσάλων από τις 6 το απόγευμα μέχρι λήξεως της εκδήλωσης

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τα ισχύοντα υγειονομικά δεδομένα για τους κλειστούς χώρους και με προκράτηση στην επίσημη εφαρμογή του Δήμου Φαρσάλων Οpen1/Βooking και στο τηλέφωνο 2491350142. Σημειώνεται πως για  την είσοδο στο χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης από την covid19, καθώς και αστυνομική ταυτότητα.

«Τα Χριστούγεννα είναι η μεγάλη γιορτή της αγάπης για όλο τον κόσμο. Ως δήμος Φαρσάλων, μέσα από τις κοινωνικές μας υπηρεσίες είμαστε καθημερινά στο πλευρό των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη. Αυτές τις ημέρες όμως πρέπει να έρθουμε όλοι πιο κοντά και να στηρίξει ο ένας τον άλλο ακόμη περισσότερο. Γιατί η ανθρωπιά είναι ο θεμέλιος λίθος που μας στηρίζει ως κοινωνία» δήλωσε η αρμόδια αντιδήμαρχος Φαρσάλων κ. Σοφία Χατζηπλή.