Γιάννα Αγγελοπούλου: Ο δήμος Φαρσάλων συμβάλει στις επετειακές εκδηλώσεις για το ‘21

Τα εύσημα στο δήμο Φαρσάλων για τη διοργάνωση της ιστορικής – αναπτυξιακής ημερίδας «Φάρσαλα 2021-2031» που πραγματοποιήθηκε την περασμένη, υπό την αιγίδα της Οργανωτικής Επιτροπής «Ελλάδα 21», απένειμε η πρόεδρος της, κ. Γιάννα Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη.

Σε επιστολή της που απέστειλε στο δήμο Φαρσάλων, η κ. Αγγελοπούλου τονίζει αναλυτικά τα εξής: «Η φετινή, επετειακή χρονιά έδωσε την ευκαιρία σε εμάς τους Έλληνες να αναλογιστούμε και να επανεξετάσουμε τη συλλογική μας πορεία τα τελευταία 200 χρόνια, να εμπνευστούμε και να οργανώσουμε εκδηλώσεις ιστορικής μνήμης, αλλά και δράσεις με σαφή μελλοντική παρακαταθήκη.

Η Επιτροπή «Ελλάδα 2021», ολοκληρώνοντας τη θητεία της στις 31 Δεκεμβρίου, κάνει τον απολογισμό της. Περισσότερες από 800 δράσεις και εκδηλώσεις καταγράφηκαν στο Ημερολόγιο που δημιουργήσαμε και παραπάνω από 400 υλοποιήθηκαν σε Ελλάδα και εξωτερικό, υπό την αιγίδα και, σε πολλές περιπτύξεις, με τη χρηματοδότηση της Επιτροπής.

Με τη σημερινή ημερίδα , συμβάλλει και ο Δήμος Φαρσάλων στις επετειακές εκδηλώσεις της δισεκατονταετηρίδας, οργανώνοντας μάλιστα μια εκδήλωση που δεν εστιάζει μόνο στην ιστορική μνήμη, αλλά, παράλληλα, προτρέπει να ρίξουμε το βλέμμα μας στο μέλλον, στην ανάπτυξη του τόπου».