Σήμερα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Φάρσαλα

Την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου Φαρσάλων για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς θα σηματοδοτήσει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου σήμερα Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου.

Τηρουμένων όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων ελέω της πανδημίας, ο δήμος Φαρσάλων μαζί με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού, Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, τη Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση των Φαρσάλων και με την πολύτιμη συμμετοχή του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων, διοργανώνει πλήθος χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων και δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης.

Μεταξύ άλλων οι εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν παραστάσεις και δρώμενα για τα παιδιά, εορταστικές μελωδίες, συναυλία, μουσικές παραστάσεις δρόμου και πολλές ακόμη δράσεις σε εξωτερικούς χώρους.

Στόχος η ψυχαγωγία των κατοίκων και των επισκεπτών αυτές τις γιορτινές ημέρες, καθώς και η ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου, η στήριξη των ευπαθών ομάδων, η τόνωση της τοπικής αγοράς και γενικότερα η δημιουργία εορταστικής ατμόσφαιρας.

Στην πλατεία Δημαρχείου τοποθετήθηκαν ήδη τα ξύλινα σπιτάκια τα οποία κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, θα φιλοξενούν διάφορες δράσεις (Σπιτάκι του Αγίου Βασίλη, Σπιτάκι των Ευχών και των Παραμυθιών, Σπιτάκι των Χριστουγέννων του Εμπορικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων), καθώς και τα «Προσωπάκια σε χριστουγεννιάτικο κάδρο» – Χριστουγεννιάτικο σκηνικό  αναμνηστικών φωτογραφιών με την επιμέλεια της Κοινότητας Φαρσάλων.