Ήττα για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βλάχου

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς στο ντεμπούτο του Δημήτρη Βλάχου στον πάγκο του ηττήθηκε με σκορ 4 – 1 από την ΑΕ Κιλελέρ και έτσι παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση.

Το συγκρότημα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου επέβαλλε από τα πρώτα λεπτά τον ρυθμό του και πήρε σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 2-0 με δράστες τους Ντιντή (31΄) και Τζέκα (45΄).

Και στην επανάληψη οι «κίτρινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο, σημειώνοντας άλλα δύο τέρματα με τους Τζέκα (47΄) και Ζάχο (66΄).
Από τη μεριά τους οι παίκτες του Δημήτρη Βλάχου στον ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακού, κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες, σημειώνοντας το γκολ της τιμής στο 85΄με τον Χατζή.

Οι Συνθέσεις

ΑΕ Κιλελέρ (Α. Τσιβόπουλος): Καρακυρίτσης, Γαρουφαλιάς (46΄Κίτσιος Δ.), Ζιόμπουρας (60΄Κίτσιος Π.), Τσακίρης (68΄Κωστόπουλος), Καρακάνος (60΄Ζάχος), Ντιντής, Αργύρης, Κορδαλής, Τζέκας Χ. (68΄ Φαρμάκας), Παπαχρήστος, Κουβελάς.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Δ. Βλάχος): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Θ., Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης (60΄ Βασιλειάδης), Χατζής, Χριστοδούλου (65΄ Πλίτσης), Τσαπατώρης, Καρατζούκος.