Φάρσαλα: Τραυματίστηκε γυναίκα συνοδός απορριμματοφόρου

Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στις 10 χθες το πρωί, στη συμ­βολή των οδών Κελευστή Μαυρογιώργου και Καραϊσκάκη των Φαρσάλων, που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί μια υπάλληλος του Δήμου Φαρσάλων, η οποία εργάζεται στην καθα­ριότητα ως συνοδός απορριμματοφόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες και όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», η υπάλληλος πραγματοποιούσε αποκομιδή σκουπιδιών, ευρισκόμενη στο πίσω μέρος του απορ­ριμματοφόρου, όταν ο τροχός του απορριμματοφόρου που οδηγούσε επίσης υπάλληλος του Δήμου, πάτησε σε φρεάτιο με αποτέλεσμα να αναπηδήσει το όχημα και να κλείσει ένα σκαλοπάτι, το οποίο εγκλώβισε τα πόδια της μεταξύ αυτού και του υδραυλικού βραχίονα που χρησιμοποιείται για την περισυλλογή των κάδων.

Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και τη μετέφερε τραυματισμένη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων και εν συνεχεία στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Από την πρώτη στιγμή στο σημείο βρέθηκε περιπολικό της Αστυνομία, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας και άλλα στε­λέχη του Δήμου που τη συνόδεψαν στο Νοσοκομείο. Προανά­κριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Φαρσάλων.

*Φωτ. αρχείου

Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία