Γιώργος Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: Ποτέ δεν αμφισβήτησα το αποτέλεσμα, προειδοποιώ για τον β’ γύρο

Στα όσα έχουν ειπωθεί γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές στο ΚΙΝΑΛ και το θέμα διαφάνειας στον α’ γύρο, αναφέρθηκε ο Γιώργος Παπανδρέου, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Ο πρώην πρωθυπουργός και διεκδικητής της ηγεσίας του ΚΙΝΑΛ δήλωσε ότι ουδέποτε αμφισβήτησε το αποτέλεσμα.

Αναφερόμενος στα περί νοθείας στον α’ γύρο των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ, ο Γιώργος Παπανδρέου σημείωσε ότι υπήρξαν καταγγελίες που έφτασαν στην αρμόδια επιτροπή. «Πρέπει να διασφαλίσουμε μια ανοιχτή και διαφανή διαδικασία» τόνισε.

Διευκρίνισε δε ότι ποτέ δεν αμφισβήτησε το αποτέλεσμα, αλλά προειδοποιεί για την διεξαγωγή του β’ γύρου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Παπανδρέου προχώρησε σε μια καταγγελία – βόμβα που έκανε περί αλλοίωσης του αποτελέσματος στην κάλπη του πρώτου γύρου των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ. Στελέχη που πρόσκεινται στον πρώην πρωθυπουργό έλεγαν -σύμφωνα με πληροφορίες- πως ο Γιώργος Παπανδρέου δεν έκανε λόγο για «νοθεία», αλλά παρενέβη για να μην καταγραφούν ανάλογα προβλήματα στον β΄ γύρο. Και αμέσως μετά την διαρροή από συνεργάτες του, πάντως, βγήκε και επίσημη ανακοίνωση από το γραφείο Τύπου του η οποία τονίζει πως ο Γιώργος Παπανδρέου ουδέποτε μίλησε για νοθεία ή αμφισβήτησε το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου.

Πηγή: newsit.gr