Βασίλης Λεβέντης: Εξιτήριο μετά από 2,5 μήνες νοσηλείας

Εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» πήρε σήμερα ο Βασίλης Λεβέντης, μετά από σχεδόν 76 ημέρες νοσηλείας λόγω κορωνοϊού.

Η ανακοίνωση του νοσoκομείου αναφέρει:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων , μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α« Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ».
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

«Να ευχαριστήσω το νοσηλευτικό προσωπικό, από τον απλό τραυματιοφορέα μέχρι τη διοίκηση γιατί χωρίς όλους αυτούς δεν θα ζούσε ο πατέρας μου, τώρα δεν θα ήμουν εδώ να τον πάω σπίτι», τόνισε αρχικά ο γιος του Βασίλη Λεβέντη, Μάριος Γεωργιάδης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ.

«Να προτρέψω τον κόσμο να εμβολιαστεί, όχι για να μην νοσήσει αλλά για να μην πεθάνει», πρόσθεσε
Όσον αφορά την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Βασίλης Λεβέντης είπε: Ο πατέρας μου είναι καλά και ανυπόμονος να πάω σπίτι. Έχει μυοσκελετική αδυναμία, έχει καταπονηθεί ο οργανισμός του, νοητικά είναι καλά.

Ο κ. Λεβέντης εισήχθη στον Ευαγγελισμό στις 25 Σεπτεμβρίου χτυπημένος από κορωνοϊό και χρειάστηκε η άμεση διασωλήνωσή του. Είχε αποσωληνωθεί στις 27 του ίδιου μήνα, όμως η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και διασωληνώθηκε ξανά.

Πηγή: cnn.gr