Εμπορικός: Ολοκλήρωση επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης εργαζομένων

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στο πλαίσιο του προγράμματος ΛΑΕΚ 1-49 για το έτος 2019, τα έξι (6) εγκεκριμένα  προγράμματα κατάρτισης του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου Επαρχίας Φαρσάλων, με θεματικά αντικείμενα:

  1. Υγιεινή & Ασφάλεια Τροφίμων 
  2. Πρώτες Βοήθειες 
  3. Τεχνικές πωλήσεων 
  4. Επικοινωνία 
  5. Υγιεινή και ασφάλεια στο χώρο εργασίας. 

Τα προγράμματα αυτά αφορούσαν εκπαίδευση εργαζομένων σε μικρές επιχειρήσεις οι οποίες απασχολούν από 1 έως 49 εργαζόμενους, είχαν διάρκεια 10 ημερών (40 ώρες), επιδότηση 200€/καταρτιζόμενο και υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό  ΔΗΜΗΤΡΑ Ε.Σ. ΑΕ.  

Η εκπαίδευση έλαβε χώρα στην αίθουσα διδασκαλίας του Εμπορικού Συλλόγου, ενώ τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας και αποφυγής διασποράς του covid-19. 

Καταρτίστηκαν συνολικά 90 εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται κυρίως στην επαρχία Φαρσάλων.

Μετά την ολοκλήρωση των σεμιναρίων όλοι οι εκπαιδευόμενοι παρέλαβαν  βεβαιώσεις παρακολούθησης προγράμματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων κατετάγη πρώτος σε αριθμό εγκεκριμένων προγραμμάτων μεταξύ όλων των αντίστοιχων Εργοδοτικών Φορέων, για τον Νομό Λάρισας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες, που αφιέρωσαν χρόνο για την κατάρτισή τους στοχεύοντας στην απόκτηση επιπλέον γνώσεων και δεξιοτήτων οι οποίες προσδοκούμε να οδηγήσουν σε βελτίωση της προσωπικής απόδοσης και κατ’ επέκταση σε αύξηση της παραγωγικότητας-αποδοτικότητας των επιχειρήσεων στις οποίες απασχολούνται.