Θρήνος στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας: Έφυγε χτυπημένος από τον κορωνοϊό ο Γιώργος Ριζόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκε ο αθλητικός κόσμος της Λάρισας στην είδηση του θανάτου σε ηλικία 50 ετών του Γιώργου Ριζόπουλου, πατέρα τριών παιδιών.

Ο Γιώργος Ριζόπουλος έδινε μάχη τις τελευταίες ημέρες να κρατηθεί στη ζωή, χτυπημένος από τον κορωνοϊό. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Υπήρξε επί μακρόν παράγοντας της ποδοσφαιρικής ομάδας του Μαυροβουνίου, απ’ όπου και κατάγεται. Υπήρξε ερασιτέχνης τερματοφύλακας φορώντας μεταξύ άλλων και τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Εργάζονταν τα τελευταία χρόνια στην υπηρεσία Πρασίνου του δήμου Λαρισαίων.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Ν. Λάρισας και ο πρόεδρός του Δημήτρης Μπουχλαριώτης πληροφορήθηκαν με οδύνη το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του προέδρου του ΑΟ Μαυροβουνίου Γιώργου Ριζόπουλου, ο οποίος τίμησε επί σειρά ετών ως αθλητής τα χρώματα του συλλόγου της γενέτειράς του και αργότερα πρωτοστάτησε με την παραγοντική του δράση στην αναγέννησή του αλλά και την καθιέρωσή του ως μιας σταθερά μεγάλης ομάδας του Νομού μας.

Σε ένδειξη πένθους για την απώλεια του Γιώργου Ριζόπουλου, αποφασίστηκε:

1.Να αναβληθεί ο προγραμματισμένος για την Κυριακή 12.12.2021 αγώνας του ΑΟ Μαυροβουνίου με τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ.

2.Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή σε όλους τους αγώνες αρμοδιότητας της ΕΠΣ Ν. Λάρισας κατά το διήμερο 11-12.12.2021.

Το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ν.Λάρισας συλλυπείται τους οικείους του εκλιπόντος και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα της θεσσαλικής γης που θα τον σκεπάσει για πάντα.

Πηγή: onlarissa.gr