«Φάρσαλα 2021-2031»: Ιστορική – Αναπτυξιακή Ημερίδα

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του εορτασμού των 200 χρόνων από την Ελληνική επανάσταση και έχει ως στόχο, αφενός να αναδείξει το ιστορικό υπόβαθρο που συνθέτει το πλαίσιο ανάπτυξης της πόλης των Φαρσάλων στο διάβα του χρόνου, αφετέρου δε, την ανάδειξη του παρόντος και του ελπιδοφόρου μέλλοντος της Θεσσαλικής πόλης.

Στην ημερίδα συμμετέχουν ιστορικοί, άνθρωποι της αυτοδιοίκησης και του πολιτισμού, Ακαδημαϊκοί, καθώς και εκπρόσωποι του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου, ενώ την παρουσίαση των στόχων της δημοτικής αρχής θα πραγματοποιήσει ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Μάκης Εσκίογλου.

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας αποτελείται από τους Νίκο Γκατζόγια, Πρόεδρο του  Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Χρήστο Μπασαγιάννη, Δημοτικό Σύμβουλο, Ντόρα Πρεκατέ, Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Φρσάλων, Ντίνο Βαιρακλιώτη, Τοπικό Σύμβουλο, Φωτεινή Πιτσιάβα, Τοπική Σύμβουλο, Σάκη Γεροβασίλη, Τοπικό Σύμβουλο και Άννα Φλωρά, Ειδική συνεργάτιδα του Δημάρχου.

Για την δια ζώσης συμμετοχή στην Ημερίδα ισχύουν τα Υγειονομικά δεδομένα για τους κλειστούς χώρους. Για καλύτερη εξυπηρέτηση παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ηλεκτρονικά στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://forms.gle/AD1nzbxmhL3NSNcv7

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει και διαδικτυακά στον σύνδεσμο:

https://us06web.zoom.us/j/84175272264?pwd=aGpXYXdoOTVZYm9JQSt0cmVvTnRPUT09