Νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας ο Τρύφων Τσάτσαρος

Ο κ. Τρύφων Τσάτσαρος είναι ο νέος πρόεδρος στη διοίκηση του δικηγορικού συλλόγου Λάρισας στη θέση της απερχόμενης προέδρου κ. Νικολέττας Μπασδέκη.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, σε σύνολο 627 ψηφισάντων ο κ. Τσάτσαρος έλαβε 323 ψήφους, έναντι 286 της κ. Μπασδέκη, επικρατώντας με μια διαφορά 37 ψήφων.

Με αφορμή την εκλογή του στην προεδρία του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας, ο κ. Τρύφων Τσάτσαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για μένα η αποψινή. Αισθάνομαι μία βαθιά υποχρέωση και ευγνωμοσύνη απέναντι στους συναδέλφους μου, που μου δίνουν την ευκαιρία να αναλάβω τις τύχες του Συλλόγου για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αποτελεί μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Τους ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Όπως έχω τονίσει, από αύριο κιόλας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Υπάρχουμε όλοι εμείς οι δικηγόροι, υπάρχει ένας πρόεδρος κι ένα Διοικητικό Συμβούλιο απέναντι στα πολλά κοινά προβλήματα. Έχουμε ένα δύσκολο έργο, αλλά όπως υποσχεθήκαμε, με μεθοδική δουλειά, νηφαλιότητα, συνθέσεις και συγκλίσεις, θα δημιουργηθεί εκείνο το στρατηγικό πλάνο, ώστε πολύ γρήγορα να ανταποκριθούμε σε αυτά που υποσχεθήκαμε και να δώσουμε άμεσες λύσεις στα προβλήματα των δικηγόρων.

Είναι πολύ σημαντική τέλος η μεγάλη συμμετοχή των συναδέλφων, η οποία αποτελεί ένα ισχυρότατο μήνυμα επανεκκίνησης, ευθύνης και αποφασιστικότητας για την επόμενη ημέρα του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας».