“Έσπασε” το αήττητο της Δόξας Υπέρειας στο ντέρμπι με τους Αγίους Αναργύρους

Την πρώτη της ήττα γνώρισε η Δόξα Υπέρειας στο ντέρμπι κορυφής με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων με σκορ, 2 – 0.

Την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα του 3ου ομίλου της Β’ τοπικής κατηγορίας μοιράζονται τέσσερις ομάδες και δύο από αυτές είναι οι Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων και Υπέρεια που αγωνίστηκαν μεταξύ τους το μεσημέρι της Κυριακής (05/12).

Η Δόξα παρέμεινε στους 11 βαθμούς και βρίσκεται μαζί με την Φορτούνα Κουτσοχέρου και την Πελαγιώτιδα και τους Ατρόμητους Αγίων Αναργύρων στο “ρετιρέ” του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΝ Λάρισας.

Στα του αγώνα, οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να μπουν μπροστά στο σκορ μόλις στο 8ο λεπτό, με τον Μπακαρτζή να σουτάρει από θέση βολής, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων, αυτή στη συνέχεια βρήκε στο έδαφος και στην πλάτη του Σκαντζούρη, και κατέληξε στα δίχτυα της Υπέρειας για το 1 – 0 σε μια φάση ρεσιτάλ…ατυχίας για την Δόξα Υπέρειας.

Στη συνέχεια της συνάντησης χάθηκαν σημαντικές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες, με τους γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με το σκορ υπέρ τους.

Στην επανάληψη και στο 76′, το σύνολο του Γιάννη Τσιφλίζογλου πέτυχε και δεύτερο τέρμα με τον Βασίλη Δοξαριώτη με κοντινό πλασέ και ουσιαστικά «σφράγισε» την εντός έδρας νίκη με σκορ, 2 – 0.

Η Δόξα Υπέρειας είχε μοναδική χαμένη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσια πριν σημειωθεί το 2 – 0 και συγκεκριμένα στο 65′, καθώς έχασε πέναλτι για το 1 – 1.

Ο Ιλιάζι υπέπεσε σε παράβαση με τον Βαγγέλη Αρσενόπουλο να κερδίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Δημήτρης Πολύζος με τον Θοδωρή Σαρακατσάνη να αντιδρά σωστά.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Τσιφλίζογλου): Σαρακατσάνης, Γκούγκλας, Κατσογιάννης (46′ Ακρίβος), Ιλιάζης, Ντουρουντάκης, Παναγιώτου, Μπούζιος (65′ Δοξαριώτης), Μπακαρτζής, Νούσιος, Παιδής, Τζεμολάρι (90′ Διαμάντης).

Δόξα Υπέρειας (Τάκης Ρόφαλης – Κώστας Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Ν. (70′ Λαυδής), Δημητρίου Αθ., Δημητρίου Απ., Ισούφης, Σκέγια, Πολύζος, Καλφόγλου (12′ λ.τ. Ζαχαράκης), Αρσενόπουλος, Θέος (70′ Τζοβάρας), Πίσλι.

Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Γκαρέλης, Μίχος.

Πηγή Φωτογραφιών: ArenaLarissa.gr