Ανατρεπτική νίκη για τις Χαλκιάδες στο ντέρμπι με τον ΑΟ Ναρθακίου

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων κατάφερε να πάρει το τοπικό ντέρμπι με σκορ 2 – 1 και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στον ΑΟ Ναρθακίου.

Έτσι το συγκρότημα του Βασίλη Τσιανάκα έφτασε τους 9 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση ενώ από την άλλη η ομάδα του Γιάννη Βασιλείου παρέμεινε στους 5 βαθμούς και την 9η θέση.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να ανοίγουν το σκορ στο 15′ όταν ο Τσιτσικλής εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια στην άμυνα των Χαλκιάδων και με πλασέ από θέση τετ α τετ πέτυχε το 0 – 1.

Στο πρώτο μέρος οι δυο ομάδες είχαν αρκετές καλές στιγμές με τους παίκτες του Ναρθακίου να χάνουν καλές στιγμές με τους Μουτκανά και Τσιτσικλή δίχως όμως να καταφέρουν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα.

Ενώ από πλευράς γηπεδούχων οι Τασιόπουλος, Πέτσας και Αντωνιάδης είχαν τις δικές τους καλές στιγμές.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό της αναμέτρησης άλλαξε οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν αυτή την υπεροχή τους να την εκμεταλλευτούν στο 57′ όταν ο Σελήνης “έσπασε” για τον Ρουμάνη, αυτός νίκησε τον Ζειμπέκη και έφερε το παιχνίδι στα ίσια.

Μάλιστα οι ροσονέρι κατάφεραν να φέρουν ολοκληρωτικά “τούμπα” την αναμέτρηση και να πάρουν το σπουδαίο “τρίποντο” όταν στο 75′ ο Πέτσας με όμορφο πλασέ πέτυχε το 2 – 1.

Στην συνέχεια της αναμέτρησης δεν άλλαξε κάτι με τον Μέγα Αλέξανδρο να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη!


Οι Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Σελήνης, Ντραμπάκουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσουκέρας, Ρουμάνης (80′ Γκατζόγιας), Παληγιάννης, Τασιόπουλος (82′ Κυριάκου), Ραντάτσης (55′ Μητσόπουλος), Πέτσας (90′ Μπομπότης).

ΑΟ Ναρθακίου (Γιάννης Βασιλείου): Ζειμπέκης, Γκούνης, Δημακόπουλος (75′ Μπασδάνης), Λελεντζής (60′ Καπετάνος), Κατσικόπουλος, Αρσενόπουλος (75′ Σουλιώτης Β.), Μπουλούτσος (60′ Καψιώχας), Μουτκανάς, Χρόνης, Τσιτσικλής, Μπανιάς (40′ λ.τ. Παπαθανασίου).

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Κοτουμπάς, Παπαγεωργίου