“Πάλεψε” αλλά ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς από τον πρωτοπόρο Οικονόμο

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς “πάλεψε” στα ίσια με τον πρωτοπόρο Οικονόμο Τσαριτσάνης όμως “πλήρωσε” τις απουσίες και τις ελλείψεις του και γνώρισε την ήττα με σκορ 0 – 1 για την 10η αγωνιστική της DETOX Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Οικονόμο να απειλεί στο 2′ με τον Κιλιργιώτη να διώχνει εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Δραχαλίβα στο “παραθυράκι” του. Ενώ στο 6′ ο Βλαχάκης έκανε το σουτ με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.

Η Αμπελιά είχε τις δικές τις στιγμές με κάποια σουτ των Γκαραβέλη και Χατζή δίχως όμως να βρουν στόχο. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημείωσε ο Δραχαλίβας με όμορφο πλασέ στην κίνηση στο 49′.

Στο 86′ ο Σουγλής είδε το βολέ του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι γηπεδούχοι, που παρατάχθηκαν με ελλείψεις, είχαν στον πάγκο τους τον “υπηρεσιακό” Κώστα Ξύτσα που άσκησε καθήκοντα προπονητή μετά την λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Τσαλάγγα.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Κώστας Ξύτσας): Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ., Νικολακούλης, Αντωνίου, Κοτρώτσιος Χρ. (87′ Πλίτσης), Χατζής, Κουρμπάτι (1′ λ.τ. Βασιλειάδης (62′ Χριστοδούλου)), Γκαραβέλης, Καρατζούκου, Τσαπατώρης.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Νίκος Φώλλας – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Μιφτάρι, Μπουμπουνάρας, Σουγλής, Αυλογιάρης, Αθανασούλης, Πεπκολάι, Πάτσης, Βλαχάκης (68′ Σεμερτζίδης), Πούτας (84′ Ντούφας), Δραχαλίβας Στ. Διαιτητική Τριπλέτα: Στάικος, Μίχος, Στάμος.