“Έσπασε την κατάρα” στο Βλαχογιάννι με επιβλητικό “διπλό” ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πέτυχε επιβλητικό “διπλό” στην έδρα της Δόξας Βλαχογιαννίου με σκορ 0 – 3 και εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις “γκέλες” του Δωτιέα Αγιάς και της ΑΕ Κιλελέρ και έτσι ο Αχιλλέας έφτασε τους 22 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση μαζί με τον Φαλανιακό.

Μάλιστα ο Αχιλλέας Φαρσάλων “έσπασε” μια “κατάρα” που είχε στο Βλαχογιάννι καθώς η τελευταία νίκη του εκεί ήταν το 2012-13 με σκορ 0 – 3 και πάλι.

Από εκεί και έπειτα οι “κιτρινόμαυροι” σε 8 αναμετρήσεις είχε 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Στα της αναμέτρησης ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 4′ όταν ο Λαβαντσιώτης εκτέλεσε φάουλ και ο Κερμελίδης με κοντινή προβολή πέτυχε το 0 – 1.

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης τρία λεπτά αργότερα ο Σταθάκος με όμορφη παράλληλη σέντρα βρήκε τον Κερμελίδη και αυτός με πλασέ πέτυχε το 0 – 2 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη κατάφεραν να “κλειδώσουν” το “διπλό” στο 35′ όταν ο Σταθάκος έκανε κάθετη πάσα και ο Παπακωνσταντίνου βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με πλασέ πέτυχε το 0 – 3.

Στο πρώτο μέρος οι “κιτρινόμαυροι” είχαν και δυο καλές στιγμές με σουτ των Παπακωνσταντίνου και Λαβαντσιώτη, ενώ η Δόξα απείλησε με δυο μακρινά σουτ με τον Κουτσογιαννούλη να δείχνει την ετοιμότητα του.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας συνέχισε την υψηλή πίεση του και είχε καλές στιγμές με τους Θανάση Τσούλη, Ντελή και Κερμελίδη ενώ οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να απειλήσουν περισσότερο την πολυπρόσωπη άμυνα του Αχιλλέα και το 0 – 3 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουτσογιαννούλης, Σταθάκος (80′ Καραμπάλιος), Τσούλης Θ. (60′ Ντελής Γ.), Πατσιούρας, Παπαδόπουλος, Ντελής Δ., Γανός, Χατζόπουλος (67′ Αγγελόπουλος), Κερμελίδης (60′ Φουρίκης), Παπακωνσταντίνου (80′ Μπαιράμι), Λαβαντσιώτης.