«Κερνάμε Λάρισα»: Έκθεση τοπικών προϊόντων στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας

Στις 17,18 και 19 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση τοπικών προϊόντων «Κερνάμε Λάρισα» στην Κεντρική πλατεία Λάρισας. Αποτελεί μια πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Λάρισας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαρισαίων και υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που απευθύνεται κυρίως σε κατοίκους της Π.Ε. Λάρισας, καθώς και στους επισκέπτες της πόλης κατά την εορταστική περίοδο.

Το Επιμελητήριο Λάρισας συνεχίζοντας τις στοχευμένες δράσεις του, διοργανώνει την έκθεση «Κερνάμε Λάρισα» με σκοπό να φέρει σε επαφή το κοινό με τα αυθεντικά τοπικά προϊόντα του Νομού μας τα οποία είναι υψηλής ποιότητας και ιδιαίτερης ταυτότητας. Αποτελεί ευκαιρία άμεσης προβολής της τοπικής αγοράς και σημείο συνάντησης και γευσιγνωσίας. Μια ευκαιρία να επανασυστηθούμε με τον πλούτο και την ποικιλομορφία των τοπικών προϊόντων.

Στην έκθεση «Κερνάμε Λάρισα», που θα αναπτυχθεί ως μια υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά, δύναται να συμμετάσχουν 38 Παραγωγοί από τη Π.Ε. Λάρισας οι οποίοι θα μας δώσουν τη δυνατότητα να γνωρίσουμε και να δοκιμάσουμε τα ιδιαίτερα προϊόντα τους.
Το κόστος συμμετοχής των εκθετών χρηματοδοτείται 100% από το Επιμελητήριο Λάρισας και τον Δήμο Λαρισαίων.

Οι εκθέτες που θα συμμετέχουν δεν βαρύνονται με κανένα κόστος συμμετοχής πλην της διάθεσης δωρεάν προϊόντων στους επισκέπτες.