Βαριά ήττα για τον “λαβωμένο” Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς ηττήθηκε με 7-1 από τον Φαλανιακό στο γήπεδο του Μακρυχωρίου, γνωρίζοντας έτσι την δεύτερη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Γιάννη Τσαλάγγα αν και προηγήθηκε στον αγώνα με τον Χατζή, δεν κατάφερε να πάρει κάτι θετικό από το ματς και έμεινε στους δέκα τρεις βαθμούς και την 7η θέση δεχόμενη μία εκτός βαριά ήττα σε αυτή την αγωνιστική έχοντας σημαντικές απουσίες αυτές των Κουρμπάτι, Νταμπαλέτσιου και Πλίτση, ενώ κατά την διάρκεια της αναμέτρησης έχασε με τραυματισμό και τους Σπύρου και Νικολακούλη.

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς λοιπόν προηγήθηκε μόλις στα πρώτα δευτερόλεπτα του αγώνα με τον Χατζή για να ισοφαρίσει ο Λόλας στην αμέσως επόμενη φάση και το 2′με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ο Φαλανιακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ στο 33′ με τον Τσιάκο να σημειώνει το 2 – 1 με κοντινή κεφαλιά από δοκάρι που είχε ο Τόλης Γαρυφαλλόπουλος και τον Λάιο το 3 – 1 για το σκορ ημιχρόνου στο 38′ με όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ!

Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 49′, ο Τσιάκος διεύρυνε το σκορ σε 4 – 1 ενώ ο Γαρυφαλλόπουλος με δύο δικά του τέρματα σε 69′ και 71′ σημείωσε το 6 – 1.

Το τελικό 7 – 1 για την ομάδα του Κώστα Νεμπεγλέρα διαμόρφωσε ο Γαρυφαλλόπουλος σημειώνοντας παράλληλα και χατ – τρικ στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Αμπελιάς.

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Μαχαίρας (60′ Μπλέντι Σ.), Γιαννακόπουλος (70′ Ιωαννίδης Σπ.), Πανταζής Γ. (70′ Καρακίτσιος), Λάιος, Λυγούρας Β., Πανταζής Ηλ., Νάστας (46′ Ιωαννίδης Σεμ.), Λόλας (60′ Πανταζής Θωμ.), Τσιάκος, Γαρυφαλλόπουλος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης (50′ λ.τ. Βασιλειάδης), Χάμος, Κοτρώτσιος Αθ., Κοτρώτσιος Χρ., Γκαραβέλης, Χατζής, Καρατζούκος, Τσαπατώρης, Σπύρου (28′ λ.τ. Χριστοδούλου).

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Χατζηκαμαγιάννης, Κοντογιάννης.