“Καθάρισε” στο δεύτερο ημίχρονο ο Αχιλλέας στην επιστροφή του στο Στάδιο

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων “καθάρισε” στο δεύτερο μέρος την υπόθεση νίκη κόντρα στην Δήμητρα Γιάννουλης καθώς στην επιστροφή τους στο Δημοτικό Στάδιο των Φαρσάλων οι “κιτρινόμαυροι” επιβλήθηκαν με σκορ 3 – 1 και έτσι έφτασαν τους 19 βαθμούς σε 9 αγωνιστικές και μαζί με τον Φαλανιακό βρίσκονται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό, με τον Αχιλλέα ναι μεν να έχει την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως πέραν από μιας κεφαλιάς του Χατζόπουλου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Λαβαντσιώτη και ένα όμορφο γυριστό σουτ του Φουρίκη έπειτα από σέντρα του Παπακωνσταντίνου με τον τερματοφύλακα της Γιάννουλης να βάζει “στοπ” και στις δυο φάσεις δεν απείλησαν ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός ανέβηκε και παρά την βροχόπτωση οι παίκτες του Αχιλλέα πίεσαν από την αρχή και κατάφεραν να σκοράρουν στο 53′ ο Κερμελίδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα και με πλασέ από δύσκολη γωνία εκτέλεσης πέτυχε το 1 – 0.


Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πιέσουν και σε κάποιες περιπτώσεις έφτασαν κοντά στην περιοχή του Κουτσογιαννούλη με κορυφαία το σουτ του Ραμάι το οποίο έδιωξε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα.

Οι παίκτες του Χρήστου Καπελιάνη έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες όταν αρχικά στο 65′ ο Φουρίκης πλάσαρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ, ενώ ένα σουτ του Κερμελίδη στο 70′ σταμάτησε στα σώματα των αμυντικών.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Αχιλλέας έχασε διπλή ευκαιρία όταν ο Φουρίκης σούταρε δυνατά η μπάλα κόντραρε και στην επαναφορά ο Παπακωνσταντίνου την έστειλε δίπλα από το κάθετο δοκάρι μόλις άουτ.

Ότι δεν κατάφεραν οι γηπεδούχοι στις προηγούμενες φάσεις το έκαναν πράξη δις από το 85′ και έπειτα.

Στο 85′ ο Φουρίκης “χόρεψε” την αντίπαλη άμυνα και με όμορφο πλασέ έστειλε την μπάλα να αναπαυτεί στην εστία της Γιάννουλης για το 2 – 0.

Ενώ στο 88′ ο Παπακωνσταντίνου βρήκε με όμορφη σέντρα τον Γιάννη Ντελή και αυτός με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 3 – 0.

Το μοναδικό που κατάφερε η Γιάννουλη ήταν να μειώσει σε 3-1 με τον Καρβούνη στο 90+1.

Οι Συνθέσεις


Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουτσογιαννούλης, Παπαδόπουλος, Ντελής Δ., Ντελής Γ., Σταθάκος (88′ Καραμπάλιος), Τσούλης Θ., (60′ Κομισόπουλος), Παπακωνσταντίνου, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης (75′ Τσούλης), Κερμελίδης (75′ Αγγελόπουλος), Φουρίκης (88′ Μπαιράμι).

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Μπουκουβάλας, Ντόκος, Ντούφας, Μπάμπαλης Ι., Κατσαμπέλας (67′ Χατζηγρηγορίου), Τάφα, Ραμάι, Μπόντε (8′ λ.τ.. Καρβούνης), Σπανός.


Διαιτητική Τριπλέτα: Νίτσας, Γκαρέλης, Τζιμούρτος