“Χ”ορταστικό ντέρμπι στο Βασιλί!

Η Θύελλα Βασιλί αντιμετώπισε με πολλές απουσίες και σύνθεση ‘ανάγκης” τον Μαχητή Τερψιθέας στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Γ ΕΠΣΝ Λάρισας με τις δυο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες με σκορ 2 – 2.

Οι γηπεδούχοι με αυτόν τον υπερπολύτιμο βαθμό έφτασαν τους 10 και βρίσκονται στην 4η θέση και με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 5′ όταν ο Φωτογιάννης με δυνατό σουτ από τα δεξιά πέτυχε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 25′ με σουτ του Αγγέλη μέσα από την περιοχή. Στο 35′ ο Μακρής με μακρινή απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έβαλε και πάλι μπροστά τους γηπεδούχους με σκορ 2-1.

Ο Μαχητής κατάφερε να ισοφαρίσει και πάλι σε 2-2 όταν κέρδισε πέναλτι στο 44′. Ο Γκατζανάς απέκρουσε την εκτέλεση όμως στην επαναφορά ο Φούντας σκόραρε και οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το 2 – 2.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν αρκετές καλές στιγμές και δοκάρι στην αναμέτρηση, ενώ η Θύελλα στο 85′ έχασε μεγάλη ευκαιρία όταν το σουτ του Μπερσιάνη πέρασε λίγο άουτ και έτσι το ντέρμπι ολοκληρώθηκε με σκορ 2 – 2. Από πλευράς Βασιλί οι άνθρωποι της Θύελλας είναι απόλυτα ικανοποιημένοι που παρά τις ελλείψεις κατάφεραν να πάρουν έναν πολύ σημαντικό βαθμό κόντρα σε μια ομάδα που είναι εκ των φαβορί την φετινή σεζόν.

Οι Συνθέσεις

 

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής): Γκατζανάς, Μαργαριτόπουλος, Γιαχνής, Συργκάνης, Τριανταφύλλου Β., Μπερσιάνης, Ακρίβος (15′ Μπόγκας Θ., 70′ Αγγελουσόπουλος), Καραγιάννης, Μακρής, Φωτογιάννης, Τριανταφύλλου Γ (75′ Ζητούνης).

 

Μαχητής Τερψιθέας (Βαγγέλης Μπρισίμης – Θοδωρής Εμμανουήλ): Κουτσιανούλης, Γκόνας, Τσανάκας, Παπαδημητρίου, Γκαραγκούνης, Δάσιος (60′ λ.τ. Φανίδης), Καφές, Αγγελής (80′ Κανελίδης), Ηλιούδης, Ριζούλης, Φούντας