“Λευκή” ισοπαλία για Αμπελιά και Αργυροπούλι

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς υποδέχθηκε στην 8η «στροφή» του πρωταθλήματος την Δόξα Αργυροπουλίου με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0 – 0 και να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Έτσι, το σύνολο του Γιάννη Τσαλάγγα συνεχίζει στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας 13 βαθμούς.

Από πλευράς ευκαιριών, η Αμπελιά είχε καλές στιγμές με τους Χριστοδούλου και Καρατζούκο, ενώ το Αργυροπούλι απώλεσε ευκαιρίες με τους Μπέλτσιο, Καλόγηρο και Βασιλειάδη.

Σε ένα παιχνίδι με λίγες καλές στιγμές η μεγαλύτερη ευκαιρία της αναμέτρησης ανήκε στον Ολυμπιακό όταν στο 90+1′ ο Χατζής έκανε όμορφη ενέργεια από τα πλάγια, “έσπασε’ την μπάλα ο Σπύρου “τσίμπησε” για τον Καρατζούκο με τον τελευταίο από πλεονεκτική θέση και με τον Σαμπανλάρι εξουδετερωμένο έστειλε την μπάλα λίγο άουτ χάνοντας τεράστια ευκαιρία.

Οι Συνθέσεις
Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος, Χάμος, Πλίτσης, Κουρμπάτι, Χατζής, Γκαραβέλης, Καρατζούκος, Χριστοδούλου, Σπύρου.

Αγωνίστηκαν και οι: Κοτρώτσιος Αθ., Βασιλειάδης, Κοτρώτσιος Χρ.

Δόξα Αργυροπουλίου: Σαμπανλάρι Γ., Καραλής Ι., Μπουζούκας, Καραγιάννης, Σακοράφας, Φουρτούνας, Καραλής Π. (70′ Χατζής), Σαμπανλάρι Άλ., Καλόγηρος (30′ λ.τ. Λεσάι), Μπέλτσιος (70′ Τζατζάκης), Βασιλειάδης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Νίτσας, Μπουρονίκος, Πάλλας.