“Τρελή” ανατροπή νίκης για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς!

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς πέτυχε “τρελή ανατροπή” κόντρα στον Αμπελωνιακό τον οποίο και κέρδισε με σκορ 3 – 2 και έτσι έφτασε τους 12 βαθμούς και φιγουράρει στην 7η θέση της βαθμολογίας μετά από επτά αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της “μεγάλης” κατηγορίας της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Αμπελιά να χάνει την πρώτη μεγάλη στιγμή όταν ο Κοτρώτσος έπιασε καρφωτή κεφαλιά έπειτα από σέντρα στην περιοχή με τον τερματοφύλακα του Αμπελωνιακού να τον σταματά εντυπωσιακά.

Εν συνεχεία οι φιλοξενούμενοι “άγγιξαν” το γκολ με σουτ το οποίο σταμάτησε στο δοκάρι του Παπαγούλα.

Ο Αμπελωνιακός κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 24′ όταν ο Βούκιας βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέτυχε το 0 – 1.

Ο Ολυμπιακός απάντησε άμεσα καθώς στο 32′ και έπειτα από όμορφη ομαδική συνεργασία από την άμυνα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν σε θέση βολής, ο Κοτρώτσος σούταρε η μπάλα κόντραρε και εν συνεχεία ο Τσαπατόρης πήρε το “ριμπάουντ” και με πλασέ πέτυχε το 1 – 1 σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος ο Αμπελώνας κατάφερε να πάρει “κεφάλι” στο σκορ και πάλι όταν στο 60′ ο Βούκιας και πάλι με πλασέ πέτυχε το 1 – 2.

Εν συνεχεία η αναμέτρηση απέκτησε ρυθμό δίχως όμως να υπάρξει η μεγάλη φάση και όλα έδειχναν ότι ο Αμπελώνας θα έφευγε με σημαντικό τρίποντο.

Όμως οι παίκτες του Γιάννη Τσαλάγγα και πάλι είχαν αντίθετη άποψη και αρχικά στο 90+5′ και έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και κόντρες στην περιοχή ο Χριστοδούλου με “ανάποδο ψαλίδι” ανάμεσα από το σημείο του πέναλτι και την μεγάλη περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2 – 2.

Αυτό το γκολ έδωσε “φτερά” στα πόδια των “ερυθρολεύκων” και στο 90+7′ ολοκλήρωσαν μια σπουδαία ανατροπή, όταν έπειτα από λάθος εκτίμηση από πλευράς Αμπελωνιακού η μπάλα έφτασε στον Κουρμπάτι, αυτός πάσαρε στον Κοτρώτσο ο Σπύρου μπήκε “σφήνα” στην πορεία της μπάλας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή για την ομάδα της Αμπελιάς.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Παπαγούλας, Νικολακούλης, Νταμπαλέτσιος (65′ Γκαραβέλης), Χάμος, Πλίτσης, Κουρμπάτι, Κοτρώτος Χρ., Χατζής, Καρατζούκος (80′ Βασιλειάδης), Τσαπατόρης (75′ Χριστοδούλου), Σπύρου.

Φωτ. arenalarissa.gr