Ήταν ανώτερος αλλά δεν “Χ”άρηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή εμφάνιση του όμως δεν κατάφερε να πάρει την νίκη καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με σκορ 1 – 1 κόντρα στην Ανθούπολη και έτσι έφτασε τους 5 βαθμούς σε ισάριθμες αναμετρήσεις στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΝ Λάρισας.

Οι “ροσονέρι” μπήκαν πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση και πίεσαν από την αρχή χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες αρχικά με τον Τασιόπουλο ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο κιπερ από πλεονεκτική θέση, ενώ το πλασέ του Ρουμάνη πέρασε λίγο άουτ. Εν συνεχεία ο Γκατζόγιας δοκίμασε με μακρινό σουτ να σκοράρει με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με εκτέλεση φάουλ του Λεμονή στο 36′ όταν η μπάλα κατέληξε στο “παραθυράκι” του Ραπτόπουλου για το 0 – 1, κόντρα στην ροή του αγώνα.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι και πάλι πίεσαν και με το “καλημέρα” είχαν δοκάρι όταν ο Χρήστος Γκουνάρας σημάδεψε από πλεονεκτική θέση το δοκάρι της Ανθούπολης.

Εν συνεχεία έπειτα από εκτέλεση κόρνερ ο Παληγιάννης έπιασε την “καρφωτή” κεφαλιά με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ.

Ενώ ίδια κατάληξη είχε και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αντωνιάδη.

Η πίεση των γηπεδούχων απέδωσε “καρπούς” στο 90+4 όταν ο Χρήστος Γκουνάρας βρέθηκε σε θέση βολής και δεν λάθεψε δίνοντας τον βαθμό στην ομάδα των Χαλκιάδων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον προπονητή των Χαλκιάδων κ. Βασίλη Τσιανάκα δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδος του και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του για την πολύ καλή εμφάνιση τους.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Γκουνάρας Στ., Ντραμπάκουλος, Ζαχόπουλος, Αντωνιάδης, Κουτσουκέρας, Παληγιάννης, Γκατζόγιας, Τασιόπουλος (46′ Γκουνάρας Χρ.), Πέτσας (65′ Ευαγγελούλης, 75′ λ.τ. Κυριάκου), Ρουμάνης.