Επέστρεψε στα “τρίποντα” με “λυτρωτή” Κερμελίδη ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων πήρε μια πολύ σημαντική νίκη κόντρα στον ΑΟ Μαυροβουνίου με σκορ 0 – 1 και έτσι επέστρεψε στα “τρίποντα” μετά από δυο αγωνιστικές.

Πλέον οι κιτρινόμαυροι μετρούν 16 βαθμούς και μαζί με Κιλελέρ και Φαλανιακό ισοβαθμούν στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα μετά από 7 αγωνιστικές.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και στο πρώτο ημίωρο της αναμέτρησης είχαν δυο καλές στιγμές όταν αρχικά το σουτ του Μπλέτση έδιωξε σε κόρνερ ο Κουσιάς, ενώ ο τερματοφύλακας του Αχιλλέα είπε “όχι” και στον Κακαζούκη λίγο αργότερα.

Ο Αχιλλέας “απάντησε” με ένα σουτ του Φουρίκη το οποίο απέκρουσε ο Μπρέλλας, ενώ ο τερματοφύλακας του Μαυροβουνίου έδιωξε δύσκολα το σουτ του Παπακωνσταντίνου.

Οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τους Μπατζέλα και Σιάτρα όμως το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας απέκτησε την εδαφική υπεροχή και πίεσε.

Αρχικά ο Ντελής έκανε ένα σουτ το οποίο κόντραρε και κατέληξε λίγο άουτ, ενώ εν συνεχεία ο ίδιος παίκτης σούταρε η μπάλα σταμάτησε σε αμυντικό του Μαυροβουνίου με τους ανθρώπους του Αχιλλέα να διαμαρτύρονται για χέρι στην συγκεκριμένη φάση.

Ο Λαβαντσιώτης είδε την προσπάθεια του να σταματά στον Μπρέλλα, ενώ η κεφαλιά του Παπαδόπουλου από εκτέλεση κόρνερ πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν κάποια σουτ με τους Κακαζούκη και Πασσιά δίχως όμως να ανησυχήσει ο Κουσιάς.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία του Μαυροβουνίου στο δεύτερο μέρος καταγράφηκε στο 80′ όταν έπειτα από φάουλ πάνω στον Θανάση Τσούλη το οποίο δεν υπέδειξε ο κ. Βασιλός οι γηπεδούχοι βγήκαν στην κόντρα όμως ο Σταθάκος επενέβη σωτήρια και έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Αχιλλέας έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85΄ όταν ο Ντελής σούταρε συρτά και δυνατά ο Μπρέλλας έδιωξε και η μπάλα πέρασε σύριζα δίπλα από το δοκάρι.

Εν τέλει στο 88′ ο Φουρίκης “χόρεψε” τον προσωπικό του αντίπαλο από τα δεξιά, πάτησε περιοχή, “έσπασε” την μπάλα την κατάλληλη στιγμή και ο Κερμελίδης με πλασέ πέτυχε το 0 – 1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πιέσουν όμως το 0 – 1 δεν άλλαξε και ο Αχιλλέας πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια πολύ υπολογίσιμη ομάδα.

Οι Συνθέσεις

AO Μαυροβουνίου (Βασίλης Μπακογιάννης): Μπρέλλας, Κολιοφούτης, Παπαμάνος, Καραμπίνας, Μπάγκας Δ., Μπατζέλας Ν., Σιάτρας, Κακαζούκης, Μπέτσης, Πασιάς, Ντούρας.

Αγωνίστηκαν και οι: Μπάγκας Κ., Μαγγόλας, Μπατζέλας Β.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Τσούλης Αθ., Κομισόπουλος (65′ Σταθάκος), Παπαδόπουλος, Κατσανάκης (78′ Καραμπάλιος), Γανός, Ντελής, Τσούλης Δ. (46′ Λαβαντσιώτης), Φουρίκης, Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδης.

Διαιτητική Τριπλέτα: Βασιλός, Χατζηκαμαγιάννης, Μπλιώνας.