Ρευματιά: “Πυρπόλησαν” το σπίτι συνταξιούχου αστυνομικού – Αναζητείται 46χρονος

Το πατρικό σπίτι ενός συνταξιούχου αστυνομικού «πυρπόλησε» άγνωστος, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά ως δράστη του εμπρησμού έναν 46χρονο Αλβανό υπήκοο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», προχθές λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο άγνωστος δράστης πήγε στη Ρευματιά Φαρσάλων και αφού παραβίασε το παράθυρο του πατρικού σπιτιού του 52χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές χιλιάδων ευρώ.

Στις 8 χθες το πρωί, αστυνομικοί του Α.Τ. Ρήγα Φεραίου, σε χωράφι στο Αερινό Μαγνησίας εντόπισαν καμένο ένα λευκό αυτοκίνητο, μάρκας Citroen. Αυτοκίνητο που σύμφωνα με μαρτυρίες εθεάθη να κινείται το προηγούμενο βράδυ στη Ρευματιά.

Εφημερίδα Ελευθερία (Β.Κ.)

Τι αναφέρει η Αστυνομία για το περιστατικό

Από το Αστυνομικό Τμήμα Φαρσάλων σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού, για τα αδικήματα του εμπρησμού και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Ειδικότερα, προχθές (11-11-2021) το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Φαρσάλων, ο δράστης μετέβη με το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του σε οικία, συνιδιοκτησίας -2- ημεδαπών και, αφού παραβίασε παράθυρο αυτής, εισήλθε στο εσωτερικό και προξένησε πυρκαγιά, με αποτέλεσμα την πρόκληση φθορών. Στη συνέχεια, διέφυγε με το προαναφερόμενο όχημα, το οποίο βρέθηκε χθες (12-11-2021) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, ολοσχερώς καμένο.