Κίνημα Αλλαγής: Την υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου στηρίζει ο Κ. Μπαργιώτας

Με ανάρτηση του, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Μπαργιώτας τάσσεται υπέρ του Γιώργου Παπανδρέου, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής.

Αναλυτικά, τα όσα αναφέρει ο κ. Μπαργιώτας:

«Η υποψηφιότητα του Γ. Παπανδρέου για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ προκαλεί, εκ των πραγμάτων, αναδιάταξη όχι μόνο των πολιτικών δυνάμεων του χώρου της κεντροαριστεράς αλλά συνολικά του πολιτικού σκηνικού προκαλώντας ανησυχίες εκατέρωθεν. Η αντίδραση συγκεκριμένων ΜΜΕ τα λέει όλα.

Για όλους εμάς που πιστέψαμε και πιστεύουμε στον μεταρρυθμιστικό ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας, στον καταλυτικό ρόλο της Προοδευτικής παράταξης και του ΠΑΣΟΚ στον εκσυγχρονισμό της χώρας η πολιτική ατζέντα που βάζει ο Παπανδρέου ανοίγει την συζήτηση για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που εκκρεμούν στην παιδεία, την υγεία τη δικαιοσυνη. Ανοίγει τη συζήτηση για την πράσινη ανάπτυξη, την ψηφιακή μετάβαση. Παπανδρέου λοιπόν για να επιστρέψει η δημόσια συζήτηση από το life-style στην ουσία. Για να κινηθεί επιτέλους το τέλμα της χωρίς όραμα διαχείρισης της χώρας από ένα χρεοκοπημένου από χρόνια πολιτικού συστήματος».