“Εξάσφαιρη” η Ακαδημία κόντρα στην Νίκη Κρήνης!

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων πήρε την νίκη με σκορ 2 – 6 κόντρα στην Νίκη Κρήνης και έτσι πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στον 3ο όμιλο της Γ ΕΠΣΝ Λάρισας!

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιβάλουν από την αρχή τον ρυθμό τους και με χατ τρικ του Μπασδάνη κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα με σκορ 0 – 3 στο ημίχρονο.

Αρχικά στο 15′ ο Μπασδάνης με κοντινό πλασέ πέτυχε το 0 – 1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με πανομοιότυπο τρόπο πέτυχε το 0 – 2, με το 0 – 3 να το σημειώνει στο 35′ και να πετυχαίνει χατ τρικ.

Στο δεύτερο μέρος ο Φούσα με πλασέ πέτυχε το 0 – 4, ενώ από πλευράς Νίκης Κρήνης ο Γιάννης Μαργαριτόπουλος με σουτ μείωσε σε 1 – 4.

Ο Φούσα με πλασέ πέτυχε το 1 – 5 και παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ενώ ο Μπιζούλας πέτυχε το 1 – 6 για την Ακαδημία.

Το τελικό 2 – 6 σημείωσε ο Γιάννης Μαργαριτόπουλος και πάλι με σουτ.

Από πλευράς Ακαδημίας οι “πιτσιρικάδες” του Αρίστου Παπαγεωργίου κρατάνε την καλή εμφάνιση και τα έξι τέρματα, ενώ από πλευράς Κρήνης οι γηπεδούχοι κρατάνε την μαχητικότητα και το γεγονός ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν είναι από την περιοχή και ο “κορμός” για να συνεχιστεί η προσπάθεια.

Οι Συνθέσεις

Νίκη Κρήνης (Θοδωρής Μαργαριτόπουλος):Αγγελακόπουλος, Μαργαριτόπουλος Κ., Θεοχαρόπουλος, Βάτσικας, Μαργαριτόπουλος Θ., Ζησόπουλος, Νταφόπουλος, Μαργαριτόπουλος Γ., Τσαρδάκας, Κανατούλας.

Ακαδημία Αχιλλέως Φαρσάλων (Αρίστος Παπαγεωργίου): Κατσανάκης, Ψαλίδας, Μπαιράμι, Μπίνας, Γκομοσίδης, Μπρόσκα, Χλαπανίδας, Τσιάμπας, Φούσα, Πλίτσης, Μπασδάνης.

Έπαιξαν και οι: Μπιζούλας, Μαργαρίτης, Ζιάρκας