«Έφυγε» από τη ζωή στα 55 της η Φανή Αγορίτσα

Θλίψη επικρατεί στη Λάρισα καθώς  «έφυγε από τη ζωή» σε ηλικία 55  μόλις ετών η Λαρισαία φιλόλογος, συγγραφέας  και στέλεχος του ΚΙΝΑΛ, Φανή Αγορίτσα.

Η εκλιπούσα ήταν μέλος του ΠΑΣΟΚ και εν συνεχεία του ΚΙΝΑΛ, με το οποίο μάλιστα είχε κατέλθει και ως υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές του 2019. Η είδηση του θανάτου της σκόρπισε θλίψη στα στελέχη του τοπικού ΚΙΝΑΛ και όχι μόνο.

Το βιογραφικό της εκλιπούσας

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Ο πατέρας της Θεόφιλος Αγορίτσας κατάγεται από την Αγιά και η μητέρα της Αναστασία Μαουσίδου – Αγορίτσα από τα Φάρσαλα.

Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο Τμήμα Φιλολογίας με ειδίκευση στην Κλασσική Φιλολογία. Συνέχισε τις σπουδές της με μεταπτυχιακό στον τομέα Γλωσσολογίας. Η οικογένειά της ανήκε πάντοτε στη δημοκρατική παράταξη.

Ακολούθησε και η ίδια την οικογενειακή παράδοση. Παρεμβαίνει στη δημόσια ζωή αρθρογραφώντας, υπηρετώντας τον πάγιο στόχο της ισχυρής, δημοκρατικής Ελλάδας, της κοινωνικής συνοχής, της ανάπτυξης με σκοπό η χώρα να έχει τη θέση που της αξίζει στον σκληρό πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στο συγγραφικό της έργο περιλαμβάνονται τρία βιβλία επιστημονικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου.

Ψήφισμα της ΝΕ ΚΙΝΑΛ Λάρισας

Το Κίνημα Αλλαγής Λάρισας πενθεί.

Η σύντροφός μας Φανή  Αγορίτσα, δεν είναι πια κοντά μας. Τα λόγια είναι περιττά. Τι να πρωτοθυμηθούμε. Τη δυναμική της παρουσία, τις ουσιαστικές της παρεμβάσεις, τους κοινούς μας αγώνες.

Η Αγάπη μας και η συντροφικότητα θα σε συνοδεύει στο δρόμο προς τον ουρανό, Φανούλα μας.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Πηγή: thessaliatv.gr