Στέλλα Μπίζιου – Συνάντηση με Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο – Στέλνουμε ένα κοινό, ηχηρό μήνυμα: Εμβολιαστείτε!

«Στο πρόσωπο του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμου συνάντησα για μια ακόμη φορά τη Θεία Χάρη και συνειδητοποίησα τον σημαντικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίζει ο κλήρος στη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων. Ο θρησκευτικός ποιμήν της πόλης μας αποτελεί την προσωποποίηση της ευθύνης και του Θείου Λόγου που ανοίγει διάπλατα τις πόρτες στο Φως».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, αμέσως μετά τη συνάντηση που πραγματοποίησε στο Επισκοπείο της Λάρισας με τον κ. Ιερώνυμο.

«Στην τόσο ουσιαστική κουβέντα που κάναμε με τον Δεσπότη μας, σταθήκαμε ιδιαιτέρως στις πολύ δύσκολες στιγμές που περνάει η πόλη μας, εξαιτίας της επέλασης του κορωνοϊού. Στέλνουμε ένα κοινό, ηχηρό μήνυμα: Εμβολιαστείτε!

Πλέον δεν χωράει καμία δικαιολογία, η λογική και η υπευθυνότητα πρέπει να νικήσουν το φόβο. Ο ανεμβολίαστος συμπολίτης μας θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την υγεία του και τη ζωή του. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν άμεσα, ώστε να βάλουμε τέλος στον εφιάλτη.

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου είναι ένας φωτεινός ηγέτης που δείχνει το δρόμο με την απόφασή του να εγκαταστήσει κινητές μονάδες εμβολιασμού έξω από τους Ναούς.

Τώρα είναι η δική μας στάση αυτή που θα καθορίσει την εξέλιξη των πραγμάτων.

Μιλήσαμε επίσης, για τη δοκιμασία των σεισμόπληκτων συμπολιτών μας στον Τύρναβο και στην Ελασσόνα. Η εκκλησία και η πολιτεία βρέθηκαν εκεί, κοντά τους και συνεχίζουν να βρίσκονται δίπλα τους και να τους στηρίζουν. Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε οι άνθρωποι αυτοί να μπουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στα νέα τους σπίτια.

Τον ευχαριστώ για μια ακόμη φορά για το χρόνο και τις συμβουλές του και για την σοφία που μοιράστηκε μαζί μου», κατέληξε στη δήλωσή της η κα Μπίζιου.