Νίκη Κρήνης: “Ζητάμε συγγνώμη από τους πραγματικούς φίλους μας”

Με ανακοίνωση της η Νίκη Κρήνης ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους της για την μέχρι τώρα εικόνα της στο πρωτάθλημα της Γ ΕΠΣΝ Λάρισας και υποσχέθηκε αλλαγές και καλύτερες ημέρες στον ποδοσφαιρικό σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η παρακάτω ανακοίνωση απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο στους πραγματικούς φίλους της ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΙΚΗ ΚΡΗΝΗΣ!

“Βρισκόμενοι ήδη στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, η ομάδα μας έχει 2 ήττες,1 ρεπό και 1 αγώνα που δεν κατέβηκε να αγωνιστεί, που είναι και η πιο μαύρη σελίδα στην σύγχρονη ιστορία μας.

Η εικόνα μας σίγουρα δεν είναι αυτή που έχουμε συνηθίσει να δείχνουμε τα τελευταία χρόνια.

Και για αυτό ζητάμε ένα πραγματικό συγγνώμη.

Δουλεύουμε πολύ πλέον πάνω σε αυτό και δεσμευόμαστε ότι σύντομα θα αλλάξει.

23 μέρες, μέχρι και την επίσημη έναρξη της νέας μεταγραφικής περιόδου, θα δουλεύουμε ώστε όταν έρθει η ώρα, να είμαστε απόλυτα έτοιμοι!

Φυσικά και δεν διαθέτουμε κανένα μαγικό ραβδάκι, αλλά η εικόνα μας και η δουλειά μας θα αρχίσουν να αλλάζουν και να φαίνονται αντίστοιχα από τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με απώτερο στόχο όμως και επίτευξη των στόχων μας την επόμενη σεζόν.

Ο προπονητής μας ξέρει και του έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη!

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας, τους πραγματικούς ήρωες και στυλοβάτες της ομάδας μας, τους 13 ποδοσφαιριστές μας, που έχουν αγωνιστεί στα 2 ματς, από 9 σε καθένα!

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι οι συγκεκριμένοι θα αποτελέσουν τη βάση της νέας ομάδας που πάμε να δημιουργήσουμε!

Δεν είναι μόνο πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, πράγμα που δείχνουν οι προτάσεις που είχαν σχεδόν όλοι τους από ομάδες μεγαλύτερων κατηγοριών, αλλά όλοι τους είναι και ΑΡΙΣΤΟΙ χαρακτήρες!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα από το τελευταίο μας παιχνίδι κι ενώ το σκορ ήταν 4-0 εις βάρος μας, οι δικοί μας ποδοσφαιριστές απολάμβαναν το παιχνίδι, ενώ οι αντίπαλοι μαλώνανε μεταξύ τους!

Εν κατακλείδι η προσπάθεια στην στελέχωση του ρόστερ για βοήθεια στους ήδη υπάρχοντες ποδοσφαιριστές, έχει ήδη ξεκινήσει, ζητάμε την κατανόηση και την υπομονή από όλες τις πλευρές και σύντομα θα φτάσουμε όλοι μαζί την ΚΡΗΝΑΡΑ εκεί που της αξίζει οσονούπω”.