Κέλλας: Η πολεμική αεροπορία,εγγύση για την προστασία της χώρας μας

Στην σημαντική δράση και προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας εν καιρώ ειρήνης και στη θαυμαστή ετοιμότητα και συμβολή της στην επίτευξη των εθνικών στόχων για την προστασία της χώρας, αναφέρθηκε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, ο οποίος συμμετείχε στις εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στην 110 Πτέρυγα Μάχης Λάρισας, προς τιμήν του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχαγγέλου Μιχαήλ.

Αναλυτικότερα η δήλωση του κ. Κέλλα για την σημερινή γιορτή της Πολεμικής Αεροπορίας:

«Τιμή και δόξα στους μάχιμους αεροπόρους μας,τους καλύτερους ιπτάμενους του κόσμου.Συγχαρητήρια στην ηγεσία της Πολεμικής Αεροπορίας, για την ικανότητα και την αποτελεσματικότητα που επιδεικνύει διαχρονικάαλλά και σε όλο το προσωπικό της, μάχιμο και διοικητικό, για τον υψηλό επαγγελματισμό και την πολύπλευρη προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο, εν καιρώ ειρήνης.

Οι Έλληνες είμαστε υπερήφανοι για την Πολεμική μας Αεροπορία και το βροντοφωνάζουμε σε κάθε ευκαιρία.

Η κυβέρνηση της ΝΔ με σχέδιο και πίστη στις δυνατότητες της Πολεμικής Αεροπορίας υλοποιεί ένα γενναίο πρόγραμμα ενίσχυσης, διευρύνοντας τις συμμαχίες της στη διεθνή σκακιέρα, με γνώμονα τις ανάγκες του σήμερα, αλλά και του αύριο.

Είθε οι Παμμέγιστοι Ταξιάρχες Μιχαήλ και Γαβριήλ να προστατεύουν τα στελέχη της Αεροπορίας.

Ζήτω η Πολεμική Αεροπορία, ζήτω η Ελλάς».