Κέλλας: Η κυβέρνηση βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των πολύτεκνων

«Η πολυτεκνική κοινότητα της Ελλάδας κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων των Ελλήνων και χαίρει σεβασμού από το κοινωνικό σύνολο, γιατί γνωρίζουμε – ιδιαίτερα όσοι είμαστε γονείς – πως, το να φέρνεις στον κόσμο παιδιά και να τα μεγαλώνεις, είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή.»

Τα παραπάνω δήλωσε ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, για την Ημέρα Πολύτεκνης Οικογένειας, από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Λαρίσης, όπου τελέστηκε Πολυαρχιερατικό Συλλείτουργο για τη γιορτή της συνάξεως των εν Λαρίση αγίων, ιερουργούντων των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Λαρίσης και Τυρνάβου, κ. Ιερωνύμου, Θεσσαλιώτιδος και Φαριοφερσάλων, κ. Τιμοθέου, Δημητριάδος, κ. Ιγνατίου, και  Κιλκισίου, κ. Βαρθολομαίου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχήθηκε χρόνια πολλά στους πολύτεκνους της χώρας, σημειώνοντας:

«Με τον ν. 3454/2006, το Ελληνικό Κράτος τιμά την προσφορά των πολύτεκνων στην κοινωνία έχοντας ορίσει την 1η Κυριακή κάθε Νοεμβρίου ως Ημέρα Πολύτεκνης Οικογένειας.

Με τη σύσταση Υφυπουργείου για τη Δημογραφική Πολιτική και τη δέσμη μέτρων για τη στήριξη της ελληνικής οικογένειας, όπως επίδομα γέννησης 2000 €/παιδί, αύξηση αφορολόγητου 1000 €/παιδί, μείωση ΦΠΑ για βρεφικά είδη από 24% σε 13%, κατάργηση φόρου πολυτελούς διαβίωσης για 6θέσιο και άνω επιβατικό ΙΧ και αύξηση των θέσεων στο δημόσιο τομέα για πολύτεκνες οικογένειες, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη αναγνωρίζει τη συμβολή των πολύτεκνων συμπατριωτών μας στην αντιμετώπιση του δημογραφικού και βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό τους κάνοντας πράξη τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Εύχομαι ολόψυχα στους πολύτεκνους της πατρίδας μας να έχουν υγεία και κάθε καλό και να βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους οι Άγιοι προστάτες της πολύτεκνης οικογένειας, Τερέντιος, Νεονίλλη και τα επτά τέκνα τους.

Χρόνια πολλά!».