Πρώτη ήττα για τον Αχιλλέα Φαρσάλων στο πρωτάθλημα

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων γνώρισε την ήττα με σκορ 1 – 2 από τον Σμόλικα Φαλάνης και έτσι παρέμεινε στους 13 βαθμούς και βρίσκεται στην έκτη θέση μετά από 6 αναμετρήσεις.

Αυτή ήταν η πρώτη ήττα των “κιτρινόμαυρων” την φετινή σεζόν.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μέχρι το 20′ είχαν την απόλυτη υπεροχή χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Παπακωνσταντίνου, Κερμελίδη και Φώτο σε τρεις περιπτώσεις όπου οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να σκοράρουν παρά τις μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Ο Σμόλικας κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 25′ όταν έπειτα από πάσα η μπάλα πέρασε στην πλάτη της άμυνας του Αχιλλέα και ο Πρισακάρου νίκησε τον Κουσιά για το 0 – 1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν “αέρα” δυο τερμάτων με τον Πρισακάρου και πάλι να χρίζεται σκόρερ στο 55′.


Σε αυτό το γκολ ο Αχιλλέας “απάντησε” άμεσα καθώς στο 57′ ο Χατζόπουλος έκανε κάθετη πάσα και ο Παπακωνσταντίνου πέτυχε το 1 – 2.


Στα εναπομείναντα λεπτά οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή και πίεσαν για την ισοφάριση δίχως όμως να φτάσουν στην μεγάλη ευκαιρία που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρ. Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος (57′ Κατσανάκης), Χατζηλιάδης (57′ Γανός), Ντελής Δ(70′ Ντελής Ι.), Τσούλης (90′ Κυριαζόπουλος), Χατζόπουλος, Λεβαντζιώτης (90′ Φουρίκης), Αγγελόπουλος, Παπακωνσταντίνου, Φώτος, Κερμελίδης.

Σμόλικας Φαλάνης (Γ. Μάτος): Παπαγιάννης, Λιάκος, Πρίφτης, Χασιώτης, Τάφα, Κόκκινος Σ, Παπαθανασίου. Πράπας (57′ Παπαγεωργίου), Χριστακέας (70′ Περδίκης), Πρισακάρου (90′ Χοτάι), Χαζίζι (57′ Καρυώτης).

Τριπλέτα: Δημεράς, Διχρής, Πάλλας