Μεγάλο “διπλό” για τον Ολυμπιακό Αμπελιάς

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έφυγε με σπουδαίο “διπλό” από την έδρα της Δόξας Βλαχογιάννιου με σκορ 0 – 2 και έτσι έφτασε τους 9 βαθμούς και “σκαρφάλωσε” στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 9 βαθμούς μετά από 6 αγωνιστικές.

Οι παίκτες του Γιάννη Τσαλάγγα κατάφεραν να μπουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 14′ ο Αντωνίου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Εν συνεχεία ο Ολυμπιακός έχασε δυο καλές στιγμές με τους Πλίτση και Χατζή ενώ η Δόξα είχε ένα καλό σουτ του Κοντοθανάση που έδιωξε ο Κιλιργιώτης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός κατάφερε να πετύχει και δεύτερο τέρμα όταν στο 60′ ο Πλίτσης ήρθε σαν “τρέιλερ” και με δυνατό σουτ εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Χατζή και πέτυχε το 0 – 2.

Οι “ερυθρόλευκοι” εν συνεχεία εκμεταλλεύτηκαν το υπέρ τους αποτέλεσμα και κατάφεραν να πάρουν ένα υπερπολύτιμο τρίποντο.

Σύσσωμη η ομάδα του Ολυμπιακού Αμπελιάς αφιερώνει την νίκη στον ποδοσφαιριστή Αντωνίου ο οποίος έχασε τον παππού του και του εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια τους σε αυτόν και τους οικείους του.

Η Σύνθεση

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας):Κιλιργιώτης, Χάμος, Κοτρώτσος Θ., Νικολακούλης, Αντωνίου, Κουρμπάτι, Κοτρώτσος Χ., Χατζής, Καρατζούκος, Πλίτσης, Σπύρου.

Έπαιξαν και οι: Νταμπαλέτσιος, Χριστοδούλου.