“Χ”ωρίς νικητή το ντέρμπι στην Υπέρεια

Δόξα Υπέρειας και Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1 – 1 στο ντέρμπι του 3ου ομίλου της Β ΕΠΣΛ Λάρισας.

Έτσι η Δόξα έφτασε τους 7 βαθμούς σε τέσσερις αναμετρήσεις ενώ ο Μέγας Αλέξανδρος μετρά 4 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Δόξα να έχει δοκάρι στο 8′ με τον Καλφόγλου να κάνει κάθετη πάσα στον Αρσενόπουλο να πλασάρει και την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι ενώ στο “ριμπάουντ” ο Πολύζος δεν κατάφερε να πλασάρει καθώς “κόλλησε” η μπάλα.

Ενώ στο 25′ το σουτ του Καλφόγλου πέρασε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή στιγμή όταν το πλασέ του Τασιόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Η Δόξα είχε ακόμη μια καλή στιγμή όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλφόγλου η μπάλα κόντραρε και ο Ραπτόπουλος μπλόκαρε.

Στο 42′ ο Τασιόπουλος με πλασέ κατάφερε να ανοίξει το σκορ για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν και αρχικά έχασαν την πρώτη καλή στιγμή στο 55′ όταν το πλασέ του Αρσενόπουλου πέρασε λίγο άουτ.

Ενώ στο 60′ η εκτέλεση φάουλ του Τλούπα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 65′ οι “αετοί” κατάφεραν να ισοφαρίσουν όταν ο Καλφόγλου “έσπασε” στον Αρσενόπουλο, αυτός πάσαρε μέσα στην περιοχή και ο Πολύζος με πλασέ νίκησε τον Ραπτόπουλο και έφερε το ματς στα ίσια.

Εν συνεχεία η Δόξα είχε δυο καλές στιγμές όταν αρχικά το πλασέ του Πολύζου απέκρουσε ο Ραπτόπουλος, ενώ ο Ραπτόπουλος σταμάτησε εντυπωσιακά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλφόγλου.

Στο 90′ οι γηπεδούχοι σημάδεψαν ακόμη μια φορά το δοκάρι όταν ο Πολύζος έκανε την σέντρα και ο Θέος στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Ραπτόπουλου και έτσι παρέμεινε το 1 – 1 μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Υπέρειας (Κώστας – Τάκης Ρόφαλης): Σκαντζούρης, Τσιούρης Ν. (86′ Λαυδής), Ισούφης (15′ λ.τ. Δημητρίου Α.), Τσιούρης Γ., Δημημτρίου Θ., Τλούπας, Σκέγια, Πολύζος, Αρσενόπουλος (86′ Τσούνι), Πίσλι (60′ Θέος), Καλφόγλου.

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Σελήνης, Ντραμπάκουλος, Αντωνιάδης, Μπομπότης (50′ Καισέρογλου Γ.), Κουτσουκέρας, Παληγιάννης, Ρουμάνης, Τασιόπουλος, Γκατζόγιας, Πέτσας (70′ Γκουνάρας Χρ.)