Αχιλλέας Φαρσάλων: “Λυπηρό εν έτη 2021 να γινόμαστε μάρτυρες εικόνων που αμαυρώνουν το ποδόσφαιρο”

Ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης κόντρα στον Δαμασιακό εξέδωσε ο Αχιλλέας Φαρσάλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Με αφορμή όσα έγιναν μετά την λήξη του εκτός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Δαμασιακό οφείλουμε να καταγγείλουμε στην διοργανώτρια αρχή τις απαράδεκτες ενέργειες μερίδας «φιλάθλων» του Δαμασιακού οι οποίοι εισήλθαν μαζικά και παράνομα στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου με απόλυτο σκοπό τον προπηλακισμό της αποστολής της ομάδος μας.

Από καθαρή τύχη δεν είχαμε κάποιο τραυματισμό μελών της αποστολής μας η οποία έφυγε από το γήπεδο πάνω από μια ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης και μετά από παρέμβαση της αστυνομίας.

Συμφωνούμε απόλυτα με την καταγραφή των όσων έγιναν από τον διαιτητή κ. Κουκούλη και αναμένουμε και την έκθεση του παρατηρητή αγώνα.

Είναι λυπηρό εν έτη 2021 να είμαστε θεατές τέτοιων περιστατικών τα οποία αμαυρώνουν το άθλημα.

Ως Αχιλλέας Φαρσάλων δεσμευόμαστε να προστατεύσουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο από ανάλογες απαράδεκτες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται και καλούμε τις διοικήσεις των ομάδων να περιφρουρούν με σοβαρότητα την διεξαγωγή του πρωταθλήματος.”