Τρία στα τρία για την Θύελλα Βασιλί

Η Θύελλα Βασιλί προσπέρασε και το εμπόδιο του Μυραϊκού με σκορ 2 – 0 και έτσι έφτασε τις τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και τους 9 βαθμούς.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Θύελλα να πιέζει από το πρώτο λεπτό και να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο πρώτο μέρος ενώ οι γηπεδούχοι “έσπασαν” και τα δοκάρια καθώς στο πρώτο ημίχρονο τα σημάδεψαν τρεις φορές με τον Καραγιάννη να σημαδεύει δυο φορές το δοκάρι ενώ και ο Τσιάμπας είδε την προσπάθεια του να σταματά με τον ίδιο τρόπο.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι είδαν την πίεση τους να “καρποφορεί” στο 55′ όταν έπειτα από εκτέλεση κόρνερ και απομάκρυνση της άμυνας των φιλοξενούμενων, ο Ζητούνης με δυνατό μονοκόμματο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” της εστίας του Μυραϊκού και πέτυχε το 1 – 0.

Ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Καραγιάννης έκλεψε την μπάλα ψηλά και ενώ πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε προ κενής εστίας και πέτυχε το 2 – 0.

Έτσι η Θύελλα πέτυχε την τρίτη της νίκη και μαζί με τον Μαχητή Τερψιθέας βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η Σύνθεση

Θύελλα Βασιλί (Παναγιώτης Κορδαλής):Γκατζανάς, Λιτσόπουλος, Φλώρος, Μπόγκας Θ., Τριανταφύλλου Β., Ξυνογαλάς, Τσιάμπας, Μακρής, Καραγιάννης, Ακρίβος, Προσμίτης.

Έπαιξαν και οι: Μπόγκας Θ., Τριανταφύλλου Γ., Μαργαριτόπουλος, Ζητούνης, Συργκάνης