Μοιράστηκαν βαθμούς στην Αμπελιά

Ολυμπιακός Αμπελιάς και Δήμητρα Γιάννουλης μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι δίχως σκορ σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά δεν είχαν κάποια μεγάλη στιγμή. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να “χτυπήσουν” στην κόντρα και στο πρώτο μέρος έχασαν δυο καλές στιγμές, όταν ο Μπόντε βρέθηκε σε καλή θέση με τον Κιλγιριώτη να τον σταματά, ενώ ο τερματοφύλακας της Αμπελιάς σταμάτησε και τον Ραμάι.

Στο δεύτερο μέρος η Αμπελιά με τις αλλαγές σε πρόσωπα και σχήμα πίεσε περισσότερο και έχασε δυο καλές στιγμές όταν ο Σπύρου δεν πρόλαβε την μπάλα σε πλεονεκτική θέση, ενώ το σουτ του Χατζή δεν βρήκε στόχο.

Η Δήμητρα Γιάννουλης συνέχισε να ψάχνει τις κόντρα επιθέσεις και με κύριους εκφραστές τους Μπόντε και Ραμάι είχε κάποιες καλές στιγμές δίχως όμως να χάσει κάποια μεγάλη στιγμή.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δυο ομάδες προσπάθησαν να εντείνουν την πίεση τους, με τον Ολυμπιακό να χάνει δυο καλές στιγμές με τους Τσαπατώρη και Νταμπαλέτσιο. H Γιάννουλη έφτασε δυο φορές με αξιώσεις στην εστία της Αμπελιάς με τους Ραμάι και Τάφα όμως το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Χάμος Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος Αθ. (57′ Νταμπαλέτσιος), Χατζής, Νταμπαλέτσιος, Κουρμπάτι (69′ Χριστοδούλου), Καρατζούκος , Τσαπατώρης, Σπύρου.

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης) Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος, Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Τάφα, Μπόντε, Ραμάι, Κατσάμπελας. Διαιτητική

Τριπλέτα: Βασιλός, Πάλλας, Διχρής