Με “αγγλικό” σκορ επικράτησε η Δόξα Υπέρειας

Η Δόξα Υπέρειας κατάφερε να πετύχει την δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια και να φτάσει τους 6 βαθμούς επικρατώντας με σκορ 4 – 2 κόντρα στην Ραχούλα, ενώ το συγκρότημα των κ.κ. Κώστα και Τάκη Ρόφαλη έχει κάνει και το ρεπό της.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να κερδίζουν πέναλτι στο 18′ όταν ο Τλούπας ανετράπη μέσα στην περιοχή από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων.

Ο Καλφόγλου ανέλαβε την εκτέλεση δεν λάθεψε και “έγραψε” το 1 – 0.

Στο 25′ ο Νίκος Τσιούρης είδε την προβολή του να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 28′ ο Θανάσης Δημητρίου πλάσαρε ελάχιστα άουτ προ κενής εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1 – 1 με κοντινό πλασέ στο 32′.

Δέκα λεπτά αργότερα ο Τλούπας έκανε την σέντρα και ο Θανάσης Δημητρίου πέτυχε το 2 – 1 σκορ με το οποίο οι δυο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Ραχούλα ισοφάρισε στο 60′ με όμορφο σουτ μετά από κόντρα επίθεση.

Η Δόξα στο 70′ είχε και πάλι οριζόντιο δοκάρι σε σουτ του Καλφόγλου ενώ στο 73′ ο Πίσλι με όμορφο ψηλοκρεμαστό πλασέ έβαλε και πάλι σε θέση οδηγού την Υπέρεια πετυχαίνοντας το 3 – 2.

Στο 75′ ο Πολύζος έκανε την σέντρα με τον Σιδηρόπουλο να σημαδεύει το κάθετο δοκάρι της Ραχούλας.

Την νίκη για την Υπέρεια “σφράγισε” στο 85′ ο Πολύζος ο οποίος πέτυχε το 4 – 2 με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή μετά από όμορφα εκδηλωμένη αντεπίθεση.

Ντεμπούτο με την φανέλα της Υπέρειας πραγματοποίησαν οι Αντώνης Παπαδόπουλος, Χρήστος Τλούπας, Παναγιώτης Σιδηρόπουλος και Χρήστος Λάμπρου.

Η Σύνθεση

Δόξα Υπέρειας (Κώστας Ρόφαλης- Τάκης Ρόφαλης): Παπαδόπουλος, Τσιούρης Ν. (58′ Σιδηρόπουλος), Δημητρίου Απ. (70′ Πίσλι) Τσιούρης Γ., Ισούφης (75′ λ.τ. Τσούνι), Τλούπας, Σκέγια, Αρσενόπουλος (70′ Λάμπρου), Δημητρίου Θ., Καλφόγλου, Πολύζος.