Ήττα για τον Μέγα Αλέξανδρο Χαλκιάδων

Ο Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων ηττήθηκε με σκορ 1 – 2 από την Φορτούνα Κουτσοχέρου και έτσι παρέμεινε στους 3 βαθμούς στον 3ο όμιλο της Β ΕΠΣΝ Λάρισας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να μπαίνουν “φορτσάτοι” και να ανοίγουν το σκορ με τον Πέτσα ο οποίος έκανε όμορφη ατομική ενέργεια από τα πλάγια και με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.

Οι “ροσονέρι” έχασαν αρκετές καλές στιγμές με αποκορύφωμα δυο τετ α τετ με τους Πέτσα και Τασιόπουλο να βλέπουν τον Μπαταβάνη να τους βάζει “στοπ” και το 1 – 0 παρέμεινε μέχρι την λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Φορτούνα πίεσε και ισοφάρισε στο 60′ με κοντινό πλασέ. Στο 75′ και έπειτα από μια παράλληλη σέντρα προς την εστία των Χαλκιάδων και δίχως να υπάρχει ποδοσφαιριστής της Φορτούνας μέσα στην περιοχή ο Ραπτόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης νομίζοντας πως η μπάλα είχε περάσει την τελική γραμμή, αυτή χτύπησε στο πόδι του και κατέληξε στα δίχτυα και έτσι το Κουτσόχερο προηγήθηκε.

Νωρίτερα οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Ραπτόπουλο να σώζει την εστία του.

Στα τελευταία λεπτά οι Χαλκιάδες πίεσαν και έχασαν δυο μεγάλες ευκαιρίες με τους Γκατζόγια και Τασιόπουλο με το 1 – 2 να παραμένει ως την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Μέγας Αλέξανδρος Χαλκιάδων (Βασίλης Τσιανάκας): Ραπτόπουλος, Γκουνάρας Σ., Καισέρογλου, Ντραμπάκουλος, Κουτσουκέρας, Αντωνιάδης, Ευαγγελούλης (50′ λ.τ. Γκουνάρας Χ.), Γκατζόγιας, Ρουμάνης (60′ λ.τ. Μητσόπουλος), Πέτσας, Τασιόπουλος.