“Επεισοδιακή” ισοπαλία για τον Αχιλλέα στο Δαμάσι

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αναδείχθηκε ισόπαλος δίχως τέρματα κόντρα στον Δαμασιακό και έτσι είχε την πρώτη του απώλεια βαθμών μετά από 5 αγωνιστικές και πλέον έχει 13 βαθμούς, όμως η αναμέτρηση αμαυρώθηκε από επεισόδια που δημιουργήθηκαν μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τον Δαμασιακό να μπαίνει καλύτερα στην αναμέτρηση και να χάνει κάποιες καλές στιγμές. Ο Αχιλλέας έχασε μια καλή στιγμή όταν ο Λαβαντσιώτης δεν κατάφερε να βρει την μπάλα από πλεονεκτική θέση.

Στο δεύτερο μέρος ο Αχιλλέας ανέβασε “στροφές” στο δεύτερο μέρος και έχασε κάποιες καλές στιγμές με τον Παπακωνσταντίνου να “σπάει” την μπάλα και τους Φώτο και Κερμελίδη να μην καταφέρνουν να σκοράρουν από πλεονεκτική θέση.

Ενώ κάποια σουτ των Παπακωνσταντίνου, Χατζόπουλου και Κερμελίδη δεν βρήκαν στόχο με τις δυο ομάδες να ολοκληρώνουν την αναμέτρηση με 0 – 0 και να μοιράζονται από έναν βαθμό.

Στο τέλος της αναμέτρησης σημειώθηκαν επεισόδια με “φιλάθλους” του Δαμασιακού να προπηλακίζουν στα αποδυτήρια την αποστολή του Αχιλλέα Φαρσάλων και χρειάστηκε να επέμβουν οι ψυχραιμότεροι για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ η αποστολή του Αχιλλέα αποχώρησε από το γήπεδο αρκετή ώρα μετά την λήξη της αναμέτρησης.

Η Σύνθεση

Αχιλλέας Φαρσάλων (Χρήστος Καπελιάνης): Κουσιάς, Σταθάκος, Ντελής Γ., Ντελής Δ., Χατζηλιάδης, Τσούλης Θ. (46′ Παπακωνσταντίνου), Γανός, Χατζόπουλος, Λαβαντσιώτης (80′ Τσούλης Δ.), Φώτος (Αγγελόπουλος), Κερμελίδης.