Εμπορικός: Φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις 2021

Από τον Εμπορικό Επιχειρηματικό Σύλλογο Επαρχίας Φαρσάλων γνωστοποιείται ότι η φθινοπωρινή  ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος για τον Νομό Λάρισας, θα αρχίσει την Δευτέρα 1 Νοεμβρίου και θα λήξει την Δευτέρα 15 Νοεμβρίου.

Προαιρετικά, τα καταστήματα κάθε είδους μπορούν να λειτουργήσουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου. Η λειτουργία αυτή επιτρέπεται την συγκεκριμένη Κυριακή, από ώρα 11.00 έως ώρα 20.00 (παρ. 1 άρθρου 23 ν. 2224/1994).

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των προϊόντων και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Υπενθυμίζεται ότι, τόσο η συμμετοχή στις ενδιάμεσες εκπτώσεις όσο και η λειτουργία των καταστημάτων την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, είναι προαιρετικές. Συνακόλουθα και σε αντιστοιχία με αυτά που ήδη μας έχει υποσχεθεί η Πολιτεία για την κατάργηση αυτού του αποτυχημένου θεσμού των ενδιάμεσων εκπτώσεων, ελπίζουμε αυτή να είναι η τελευταία φορά που σας στέλνουμε ανάλογη ενημέρωση.