“Πάλεψε” αλλά ηττήθηκε ο Ολυμπιακός Αμπελιάς κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς…

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς “πάλεψε” κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς και παρά το γεγονός ότι αγωνιζόταν με 10 παίκτες για ένα ημίχρονο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες με σκορ 1 – 0, γνωρίζοντας έτσι την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α ΕΠΣΝ Λάρισας.

Έτσι το σύνολο του Γιάννη Τσαλάγγα συνεχίζει έχοντας πέντε βαθμούς και στην όγδοη θέση της βαθμολογίας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο ημίχρονο ήταν ανώτεροι και είδαν την τύχη να τους “γυρνάει την πλάτη” δις καθώς είχαν δύο δοκάρια με τους Δημήτρη Γκαραβέλη και Αποστόλη Τσαπατώρη, ενώ στο 44′ έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με κόκκινη κάρτα του γκολκίπερ, Αποστόλη Κιλιργιώτη όντας τελευταίος ποδοσφαιριστής σε μαρκάρισμα εκτός περιοχής.

Από πλευράς ευκαιριών ο Δωτιέας Αγιάς απείλησε με τους Κωνσταντίνο Μακρή, Στέλιο Πατσιωτό και Γιώργο Λεσάι, με τον Μακρή μάλιστα να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι της εστίας της Αμπελιάς στο 55′.

Εν τέλει, ο Κωνσταντίνος Μακρής ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 73′ με σουτ από ωραίο συνδυασμό των Ντακούλα – Μπλατσέρι και κάθετη πάσα του τελευταίου για το 1 – 0.

Οι Συνθέσεις

Δωτιέας Αγιάς (Τάσος Μπεριτζάς – Κώστας Παπαρίζος): Μάλτζαρης, Τσακάλι, Σούλι, Κορτσάρι (65′ Παππάς), Δημολιός, Ντακούλας, Σούμπασης, Γκατζούλης (80′ Κορλός), Λεσάι, Μακρής (80′ Μάνικος), Πατσιωτός (70′ Μπλατσέρι).

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Γιάννης Τσαλάγγας): Κιλιργιώτης, Αντωνίου, Νικολακούλης, Κοτρώτσιος Αθ. (55′ Πλίτσης), Χάμος, Νταμπαλέτσιος, Κουρμπάτι, Γκαραβέλης (55′ Χατζής), Καρατζούκος (75′ Χριστοδούλου), Τσαπατώρης (44′ Κοτρώτσιος Χρ.), Σπύρου.

Διαιτητική Τριπλέτα: Δεδικούσης, Κοτούμπας Ν., Σιαπλούλης.

Με πληροφορίες από το Arenalarissa.gr